stiri rock

Membrii TAINE vorbesc despre concertul de pe 9 mai din Club Colectiv

Membrii TAINE vorbesc despre concertul de pe 9 mai din Club Colectiv
Formatia TAINE este una dintre acele trupe ale carei realizari vorbesc de la sine. Grupul s-a impus rapid pe scena locala si acum, la 20 de ani de la intemeiere, reprezinta inca una dintre trupele-emblema ale metalului autohton.

Pe data de 9 mai 2014, Taine va sustine la Bucuresti, in Club Colectiv (strada Tabacarilor 7), un concert special, care marcheaza lansarea in format fizic a celui mai recent material semnat de formatia bucuresteana - Resurrection, aparut in 2013.

La eveniment, fanii isi vor putea procura digipack-ul la pretul de 25 de lei. Intrarea la show va fi libera. In cel mai scurt timp, vor fi anuntate trupa din deschidere si formatia "special-guest". Dupa cum putem deja sa prevedem, concertul va fi unul de zile mari!

Nu vor lipsi, bineinteles, toate elementele trademark Taine - proiectii video, lumini sincronizate si multe alte efecte. De alta, unul dintre motivele pentru care formatia nu sustine atat de frecvent cantari este lipsa de tehnologie din cluburile romanesti, care nu pot intotdeauna sa puna la dispozitia trupei toate uneltele de care aceasta are nevoie.

Iata ce au declarat membrii trupei Taine despre ultimele evenimente:

"Suntem incantati sa le prezentam fanilor nostri materialul Resurrection si in format fizic. Suntem siguri ca acestia se vor bucura de digipack-ul pe care l-am pregatit. Cu acest prilej, invitam toti metalistii la concertul Taine de pe data de 9 mai 2014 din Club Colectiv, Bucuresti. Vom oferi un spectacol exceptional, marca Taine si promitem ca acesta nu va fi uitat prea curand". 

Reamintim ca bonus-track-ul The Genius Way de pe discul Resurrection, a fost foarte apreciat international, fiind postat pe pagina oficiala de Facebook a trupei Death si castigand, in doar o zi, peste 4000 de vizualizari pe Youtube. Cantecul onoreaza geniul muzicianului Chuck Schuldiner, plecat de timpuriu dintre noi.

Formatia Taine, impreuna cu invitatii lor, va asteapta, pe 9 mai 2014, in Club Colectiv, pentru un concert-sarbatoare, in cadrul caruia fanii vor avea parte de un show exceptional si vor putea sa puna mana pe discul Resurrection, atat de iubit atat pe plan local, cat si international!

Eveniment pe Facebook: https://www.facebook.com/events/1435760153333032/


MAI MULTE DESPRE Taine
Posted by Dragos P., at 14:29 |  April 11, 2014  | 0 Comentarii  | 2382 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Membrii TAINE vorbesc despre concertul de pe 9 mai din Club Colectiv

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri