stiri rock

Metal madness, proiectie Manowar si concursuri: sambata in Club Fire

Metal madness, proiectie Manowar si concursuri: sambata in Club Fire

Seara de sambata, 5 decembrie, va insemna metal la superlativ, in clubul Fire din Bucuresti  DVD-ul Hell On Earth V, al trupei MANOWAR, care se bucura deja de cronici favorabile in publicatiile de specialitate, va putea fi vizionat aici, in cadrul petrecerii de lansare.

 

Intrarea va fi libera, iar accesul se va face incepand cu ora 20.00. Proiectia DVD-ului este programata pentru ora 21.00. Va urma multa muzica, si concursuri ce au ca miza produse oficiale, puse la dispozitie de Magic Circle Music.

Pentru a intra in posesia tricourilor, DVD-urilor si CD-urilor trebuie doar sa ai pofta de distractie!  Daca iti plac berea, headbanging-ul, si nu  te sfiesti sa fii in centrul atentiei, cu siguranta esti un potential castigator pentru unul din concursuri!

 

DVD-ul Hell On Earth V, realizat exclusiv in sistemul High Definition, cuprinde, integral, 20 de piese, multe dintre ele disponibile pentru prima oara pe DVD. Printre acestea se numara: "Die for Metal", "Gloves of Metal" si "Mountains", dar si "God or Man", "Thunder in the Sky", si "Father", piese ce se gasesc pe noul EP %u201EThunder In The Sky%u201D.  DVD-ul poate fi comandat pe: http://store.magiccirclemusic.com/category/90/DVDs sau poate fi descarcat, cu ajutorul sistemului online de downnload oferit in premiera de cei de la MANOWAR, de pe: http://www.metalondemand.com/

 

 In timp ce fanii serbeaza  aparitia pe piata a acestui produs, trupa Manowar se pregateste intens pentru Death To Infidels World Tour 2010. Regii metalului tocmai au confirmat faptul ca vor fi cap de afis in seara de 16 iulie, la festivalul Masters Of Rock 2010, din Vizovice, Cehia.  Informatii suplimenatre si bilete sunt disponibile pe:  http://www.mastersofrock.cz/ Cu putin inaintea acestui eveniment, pe 11 iunie, va avea loc si cee-a de-a patra editie Magic Circle Festival, la Tolmin in Slovenia. Pentru detalii vizitati: www.magiccirclefestival.com



MAI MULTE DESPRE Manowar
Posted by Ruxia Sandru, at 13:04 |  December 03, 2009  | 0 Comentarii  | 3311 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Metal madness, proiectie Manowar si concursuri: sambata in Club Fire

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri