stiri rock

METALFORCE concert de lansare a noului album pe 12 septembrie

METALFORCE concert de lansare a noului album pe 12 septembrie

Sambata, pe 12 septembrie 2009, trupa METALFORCE va sustine un concert special, pentru a celebra lansarea albumului cu acelasi nume. Evenimentul va avea loc la Stadthalle, in orasul Lauda-Königshofen, Germania. Intrarea va fi libera. Pentru acest eveniment va avea loc si o tragere la sorti, iar castigatorul va primi o serie de produse metal si va putea lua parte la sesiunea de autografe a trupei. Mergi pe  www.metalforce.info si inscrie-te acum!

„Suntem in cea mai buna forma, si vom sustine un concert cu durata de peste doua ore, pe care fanii nostrii nu il vor uita niciodata. Suntem foarte mandri de albumul nostru, si asteptam cu nerabdare ca el sa fie lansat, in septembrie, sub egida casei de productie Magic Circle Music”, declara plin de entuziasm, vocalul Tarek Maghary.
„La petrecerea de lansare vom prezenta piese de pe noul album, dar vom canta si melodii bine-cunoscute, considerate „clasice” ale repertoriului nostru, pentru a face din acest eveniment o uriasa petrecere pentru toti cei prezenti.”, adauga tobarul trupei, Jan Raddat. „Toti sunteti invitati sa sarbatoriti alaturi de noi!”

Albumul, ce va purta chiar numele trupei, va fi o realizare de inalt nivel, si va desavarsi saltul trupei catre scena metalului adevarat.  Piesele, isi trag seva din istorisiri epice, cu caracter eroic, inspirate din mitologie. Trupa isi va onora fanii cu adevarate imnuri ale puterii si maretiei. Vor fi 11 piese, concepute pentru a-i motiva pe fanii „true metal” sa se proclame aliati ai trupei.

Albumul va putea fi gasit in magazinele de specialitate, incepand cu data de 25 septembrie 2009, dar fanii foarte nerabdatori nu trebuie sa astepte pana atunci: materialul va fi disponibil pentru download  pe  www.magiccirclemusic.com , chiar pe 11 septembrie. Pe link-ul de mai jos puteti asculta fragmente din fiecare piesa:  www.metalforce.eu

METALFORCE si partenerii lor,  High Output Productions, anunta si un concurs „Newcomer”, pentru trupe aflate in curs de afirmare. Acesta este planificat pentru dupa-amiaza zilei respective. Toate trupele interesate pot sa aplice aici: www.highoutputproductions.de

Constituita anul trecut, METALFORCE, ii are in componenta pe: Tarek Maghary (voce), un vizionar in lumea metalului, inca de pe vremea in care fonda trupa Majesty, Tristan Visser (chitara), omul care confera trupei unda de shock de care are nevoie si despre care s-a spus adesea ca invoca furtuna, cu fiecare nota, Jan Raddtz (tobe) ale carui lovituri ritmice si apasate  parca penetreaza pieptul si fac inima sa vibreze, si Freddy Schartl (bas), care este nascut pentru a face pamantul sa se clatine, de indata ce atinge corzile instrumentului sau.

Membrii trupei promit sa uneasca lumea metalului adevarat, prin puterea pasiunii, exprimata de muzica lor. Maghary ne reaminteste: „metalul adevarat nu urmeaza tendintele comerciale. El vine din inima, si este onest, o onestitate pe care o pui in slujba muzicii si a fanilor tai.”

Pentru informatii suplimentare viziteaza: www.magicicrclemusic.com; www.metalforce.eu


Sursa: Magic Circle Music



MAI MULTE DESPRE Metalforce
Posted by Ruxia Sandru, at 00:00 |  August 24, 2009  | 2 Comentarii  | 3076 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: METALFORCE concert de lansare a noului album pe 12 septembrie

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri