stiri rock

METALLICA ia atitudine fata de piata neagra a biletelor!

METALLICA ia atitudine fata de piata neagra a biletelor!

Revanzarea biletelor la preturi mult mai mari decat valoarea inscrisa este in prezent una din cele mai mari probleme cu care se confrunta industria mondiala de live  entertainment, afectandu-i atat pe artisti, cat mai ales pe spectatori.
Dupa ce concertul Metallica a fost anuntat oficial ca fiind sold-out, biletele pentru acest eveniment au inceput sa se vanda la preturi exorbitante pe “piata neagra”, numerosi fani plangandu-se de situatia aparuta.
Pentru a contracara aceasta problema, Emag!c Entertainment si managementul Metallica au decis rearanjarea pozitiei scenei, astfel incat sa fie posibila suplimentarea numarului de bilete. Astfel, incepand cu data de 11 iunie, ora 00:00 se vor pune in vanzare inca 1500 bilete, in zonele Gazon A si Gazon B. Acestea vor putea fi achizitionate de pe site-ul www.myticket.ro si din reteaua magazinelor Diverta, la pretul de 180 respectiv 100 lei, fiecare comanda fiind limitata la un numar de 4 bilete.
Alaturi de show-ul Metallica, agenda evenimentelor Emag!c Entertainment din acest an mai cuprinde concertele Lenny Kravitz (26 iulie) si Iron Maiden (4 august), pe Stadionul Cotroceni, precum si B’ESTFEST pe 4, 5, 6 si 11 iulie (B’ESTFEST AFTERSHOCK).



MAI MULTE DESPRE Metallica
Posted by at 00:00 |  June 10, 2008  | 2 Comentarii  | 5676 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: METALLICA ia atitudine fata de piata neagra a biletelor!

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri