stiri rock

METALLICA live la Bucuresti! Oficial!

METALLICA live la Bucuresti! Oficial!

Este oficial! Dupa atatea stiri despre summit-ul NATO si strazi blocate, romanii au parte si de o veste buna! Dupa Kylie, Lenny Kravitz, Iron Maiden si B’ESTFEST, Emag!c Entertainment anunta un nou eveniment muzical de exceptie in agenda pe 2008:

METALLICA in concert la Bucuresti!

Spectacolul va avea loc pe 23 iulie, pe Stadionul Cotroceni, trupa confirmand concertul dupa doar cateva zile de negocieri. "Programul nostru de evenimente de pe anul acesta nu includea si Metallica, dar ne bucuram ca am reusit sa-i facem loc atat de repede in agenda show-urilor Emag !c. In urma numeroaselor mesaje primite de la fanii Metallica, am contactat vinerea trecuta managementul trupei si am discutat despre posibilitatea de a include Romania in turneul din vara aceasta. Confirmarea a venit in mai putin de o saptamana, este cel mai rapid booking pe care l-am facut vreodata. De fapt, cred ca este un record pentru piata romaneasca de entertainment, nu doar pentru noi!" a declarat Laura Coroianu, director executiv Emag!c Entertainment.

Una dintre cele mai apreciate formatii rock din istorie, Metallica a luat fiinta in 1981. De-a lungul carierei, a lansat opt albume de studio, doua albume live, doua EP-uri, noua videolipuri, a vandut peste 100 de milioane de discuri in toata lumea si a fost recompensata cu nu mai putin de 7 premii Grammy! In prezent, trupa lucreaza la cel de-al noualea material de studio, ce urmeaza a fi lansat anul acesta. Tot in 2008, Metallica va reveni la Bucuresti dupa aproape un deceniu de la primul concert sustinut in Romania!

Biletele costa 350, 250, 200, 120, respectiv 100 de lei, in functie de pozitia in stadion. Acestea vor fi puse in vanzare incepand de sambata, 5 aprilie, ora 00.00, pe www.myticket.ro, urmand ca de luni, 7 aprilie, biletele sa fie disponibile si in magazinele Diverta. La cererea expresa a trupei, membrii fan-clubului oficial Metallica vor avea la dispozitie 24 de ore de exclusivitate pentru a putea achizitiona bilete in fata scenei.



MAI MULTE DESPRE Metallica
Posted by Cynyc, at 00:00 |  April 03, 2008  | 29 Comentarii  | 7222 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: METALLICA live la Bucuresti! Oficial!

  • Misto de abia astept sa merg la concert una din formatiile
    mele favorite o sa fie misto o sa vina multi rockeri...Rock On!

    1. Posted by COF | 03 Aprilie 2008 09:52
  • NEMAIPOMENIT!!!!HELLYEAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!I`LL BE THERE!!!!

    2. Posted by wasted | 03 Aprilie 2008 10:17
  • Cand au anuntat METALHEAD ati zis toti ca sunt nebuni aia.. sunt ei nebuni dar de data asta au dat-o bine. ROK !

    3. Posted by vasile | 03 Aprilie 2008 10:19
» vezi toate comentariile
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri