stiri rock

METALLICA: 'The Black Album' live in Praga (VIDEO)

METALLICA: 'The Black Album' live in Praga (VIDEO)
Mai jos puteti vedea integral concertul sustinut de Metallica in data de 7 mai 2012 in Praga, Cehia:


Trupa a interpretat integral discul The Black Album (1991). Titlurile pieselor interpretate de trupa in cadrul acestui concert:

01. Hit The Lights
02. Master Of Puppets
03. The Shortest Straw
04. For Whom The Bell Tolls
05. Blackened
06. The Struggle Within
07. My Friend Of Misery
08. The God That Failed
09. Of Wolf & Man
10. Nothing Else Matters
11. Through The Never
12. Don't Tread On Me
13. Wherever I May Roam
14. The Unforgiven
15. Holier Than Thou
16. Sad But True
17. Enter Sandman


18. Fuel
19. One
20. Seek & Destroy

Posted by H., at 12:14 |  May 10, 2012  | 0 Comentarii  | 1784 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: METALLICA: 'The Black Album' live in Praga (VIDEO)


Alte articole din Stiri