stiri rock

METROCK: power Metal Comeback - 30 septembrie clubul “Mojo”

METROCK: power Metal Comeback - 30 septembrie clubul “Mojo”
Formatia Metrock revine in forta pe scena metal din Romania, dupa o lunga perioada de absenta si mai multe incercari de adaptare la noile cerinte de la inceputul anilor 2000.

Primul concert din aceasta toamna va avea loc in “Mojo Club,” pe data de 30 septembrie 2010. Zapada, liderul trupei, declara: “Metrock revine, asa cum mi-am dorit, la sonoritatile power din anii ’90. Astept cu nerabdare acest concert si vreau sa vad cat mai multi metalisti in clubul Mojo pentru ca va fi cu siguranta o seara metal”

Cei care vor sa vada live o trupa de legenda a rockului autohton si sa asculte power metal sunt asteptati pe data de 30 septembrie in clubul Mojo de pe strada Gabroveni. Concertul va incepe la ora 20:30, iar intrarea este 10 lei.

Mai jos puteti asculta piesa “Mother”, din repertoriul Metrock:



Repere istorice:
 
Metrock a luat fiinta in anul 1980, in orasul Oradea, avand componenta: Marius ”Bubu” Luca - voce, Balog Josef - chitara, Gabriel Tivadar - bas, Ladislau Balsz - tobe. Trupa s-a afirmat foarte repede printr-un sir de concerte in tara si in Ungaria.
Rand pe rand membrii formatiei au parasit Romania, astfel ca in 1983 nu au mai ramas decat doi dintre membrii fondatori. Formatia s-a refacut cu alti muzicieni. Luca si Tivadar au fost inlocuiti de Cristi Ionita (voce, chitara) si Zoly Lipay (voce, bas). Cristi Ionita (Zapada) a preluat mai tarziu si conducerea formatiei, care dupa o perioada de cautari a ajuns in Bucuresti.
Metrock a fost prezenta la majoritatea evenimentele rock desfasurate in tara. Unele dintre cele mai apreciate aparitii au fost concertele sustinute in deschiderea unor trupe precum: Jethro Tull, Paradise Lost, Uriah Heep sau Jan Gillan Band.

Metrock revine in forta in 2010, propunand un power metal curat si o formula apropiata de cea de la inceputul anilor ‘90: Cristi Ionita – voce, George Patranoiu – chitara, Adrian Bortun – bass si Alex Petcu – tobe.
 

MAI MULTE DESPRE Metrock
Posted by Ruxia Sandru, at 12:27 |  September 23, 2010  | 0 Comentarii  | 4841 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: METROCK: power Metal Comeback - 30 septembrie clubul “Mojo”

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri