stiri rock

MINDCAGE ESCAPE: concerte in septembrie

MINDCAGE ESCAPE: concerte in septembrie
Mindcage Escape, o formatie bucuresteana iubita si respectata cu patru ani de activitate, va sustine doua concerte in septembrie 2016.
Cu influente de la Rush pana la Rise Against the Machine, de la Blind Guardian pana la Between the Buried and Me si de la Toto pana la Textures, am putea sa ii descriem ca o trupa de “modern progressive power metal”.
Chiar daca muzica lor include breakdown-uri si blast beat-uri, schimbari neasteptate de ritm si o complexitate de modern progressive metal, technical death metal si mathcore, piesele lor nu sunt lipsite nici de o melodicitate “catchy” nici de refrene de power metal.
In momentul de fata, baietii de la Mindcage Escape pregatesc piese noi in propriul studio, alaturi de un prim videoclip promo, ce va fi lansat in curand.
Pe data de 2 septembrie Mindcage Escape va sustine un concert la Club A pe Strada Blanari, in zona Lipscani (Sector 3), Bucuresti.
Pe langa Mindcage Escape, veti putea vedea in deschidere o alta formatia bucuresteana, Pseudonoise, care abordeaze un stil grunge / alternative metal, trupa compusa din patru instrumentisti si o voce feminina.
Club A isi va deschide portile pentru voi la ora 20:00 si prima formatie va urca pe scena la ora 21:30. Biletele sunt disponibile numai la intrare, la pretul de 15 lei.
Evenimentul este organizat de catre Anglo-Saxon Booking Agency in colaborare cu Club A si DJ Bogdan Nicolescu.
Dupa un concert in orasul lor de origine, Mindcage Escape va porni spre Constanta, unde sunt invitati speciali la un eveniment anual cu caracter international si prestigios, “Ziua Chitarelor IV” care va fi tinut in Piata Ovidiu la data de 3 Septembrie.
La Constanta, pe langa Mindcage Escape vor concerta Asemic (instrumental progressive metal, Bucuresti) si Ciro Manna. Cap de afis vor fi sase nume grele din lumea chitaristilor, precum Joel Hoekstra (Whitesnake), Ron Thal (ex-Guns’n’Roses), Tosin Abasi (Animals As Leaders), Frank Gambale (Chick Corea Elektric Band), Prashant Aswani (Justin Timberlake) si Daniele Gottardo (chitaristul preferat a lui Steve Vai).

Componenta Mindcage Escape:
Ionut (voce), Iulian (chitar), Mega (chitar), Vije (chitar bas) si Valentin (tobe)

Discografie Mindcage Escape:
“Straitjacket” (EP disponibil online, 2014)
 
 


MAI MULTE DESPRE Mindcage Escape
Posted by Klawz, at 22:22 |  September 01, 2016  | 0 Comentarii  | 1359 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: MINDCAGE ESCAPE: concerte in septembrie

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri