stiri rock

Mini turneu Mos Craciun e Rocker

Mini turneu Mos Craciun e Rocker
Proiectul „Mos Craciun e Rocker” initiat de trupa DIRTY SHIRT in 2007, revine dupa o pauza de un an. Ideea proiectului e simpla: o serie de concerte rock, la care intrarea va fi o jucarie, plus o participare financiara simbolica, pentru a acoperi cheltuielile de organizare. Jucariile colectate in acest an vor fi donate asociatiei Somaschi (www.somaschibm.ro) care gestioneaza centrul pentru copii Somaschi si este o organizatie non-guvernamentala a carui scop este ajutarea familiilor cu venituri mici, a copiilor si tinerilor cu grave probleme economice si sociale.


Vineri, 16 Decembrie, Irish Music Pub, CLUJ NAPOCA
Pagina eveniment: http://www.facebook.com/events/208429962568071/
DIRTY SHIRT / TARG3T / SIMBIO / FINGERNAILS / POV

Sambata, 17 Decembrie, Friend’s Pub, SIGHETU MARMATIEI
Pagina eveniment: http://www.facebook.com/events/335213023159485/
DIRTY SHIRT / TARG3T / FINGERNAILS

Duminica, 18 Decembrie, Gold Time, BAIA MARE
Pagina eveniment: http://www.facebook.com/events/184602248300941/
DIRTY SHIRT / TARG3T / DIAMONDS ARE FOREVER / FINGERNAILS / KRONOTOPIA

TRUPE IMPLICATE IN PROIECT:

DIRTY SHIRT
www.dirty-shirt.com
Dupa ce a au prezentat un repertoriu nou la finalele nationale Global Battle of the Bands (unde au obtinut locul 2), maramuresenii de la DIRTY SHIRT (initiatorii acestui proiect) au pregatit un setlist ce va contine „hit”-uri de pe „Same Shirt Different Day” (Pitbull, Manifest, East West, UB...) dar si piese (unele in prima auditie) ce vor aparea pe urmatorul album (Freak Show, Western, Away, Extreme Funky Disco...)

TARG3T
http://www.facebook.com/pages/TARG3Tband/396698015264
Fara indoiala, TARG3T e una din trupele momentului pe scena rock din Romania (castigatoarea festivalului Posada Rock, finalista la GBOB Romania). Recent au lansat videoclipul „I’m Done” (http://youtu.be/kumFIl-27dM), primul single de pe viitorul album bucurandu-se de aprecieri foarte bune atat din partea publicului cat si din partea presei.

DIAMONDS ARE FOREVER

http://www.facebook.com/pages/Diamonds-Are-Forever/256339487737059

DIAMONDS ARE FOREVER e noua speranta a rockului romanesc. Desi trupa exista doar de trei luni, e compusa de muzicieni cu experienta, fiind rezultatul unui „eveniment de proportii”, si anume contopirea a doua trupe deja existente: PILLS OF TRUST si ROCK NORRIS. Primul lor concert a fost la concursul GBOB Romania, unde au impresionat, calificandu-se in marea finala. Concertele in cadrul „Mos Craciun e Rocker” fac parte din turneul de lansare al primului EP „Whom Shall I Fear” si al videoclipului “The eyes of blinded sorrow”.

SIMBIO
http://www.facebook.com/Simbio.Band

Dupa o activitate de 4 ani pe scenele underground (avand concerte alaturi de Implant Pentru Refuz, Godmode, EyeSeeRed...) si pentru prima data la Cluj-Napoca, SIMBIO revine intro noua formula si un nou stil (alternative/metalcore). Momentan, trupa SIMBIO pregateste primul lor EP care va contine piese ca „Fallen”, „Madness”, „Sun for the forgotten”, „Sunburn” si este nerabdatoare sa ia cu asalt scenele rock din Romania.

FINGERNAILS
http://www.facebook.com/pages/Trupa-F-Nails/206217309436635

FINGERNAILS este o trupa tanara de alternative-metal/hardcore-punk din Baia Mare. Dupa mai multe concerte locale de succes, trupa FINGERNAILS a fost selectionata pentru a participa la mini-turneul "Mos Craciun e Rocker 2011"

POV
http://www.facebook.com/povro

Clujenii de la POV pot fi considerati gazdele acestui eveniment. POV este o formatie angajata politic si social, abordand un fast punk/hardcore cu versuri in romana despre societatea si viata cotidiana in Romania. Desi infiintata in urma cu doi ani, trupa are o experienta live rar intalnita in Romania : peste 50 de concerte (alaturi Guerrillas, Talbot, Recycle Bin…) si participari la numeroase festivaluri (MetalSupport Festival, Brutal Fest III, Unholy Festival, Play or Die Fest…)

KRONOTOPIA
www.facebook.com/pages/Kronotopia/176093042465270

KRONOTOPIA e o trupa tanara de Heavy/Thrash Metal din Baia Mare ce a « infocat » scenele locale de-a lungul celor doi ani de existenta (Gold Time, Music Pub, Teatrul de Vara, Crash Landing, Route 66) si a participat la festivalurile New Born si Oxen Fest.MAI MULTE DESPRE Dirty Shirt, TargeT
Posted by Dragos P., at 10:18 |  December 13, 2011  | 0 Comentarii  | 3068 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Mini turneu Mos Craciun e Rocker

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri