stiri rock

MONARCHY lanseaza primul album - Feeding the Beast

MONARCHY lanseaza primul album - Feeding the Beast
Monarchy lanseaza albumul Feeding the Beast pe 10 mai in JukeBox Venue, dar pana atunci formatia ofera fanilor trei noi piese pentru ascultare, disponibile pe site-ul oficial. In afara de Hysteria, pe www.monarchyband.ro gasiti At the World’s End, Soul Capture si Endless Journey, cantece care vor face parte din primul album de studio marca Monarchy.

Pentru promovarea materialului de debut baietii se vor imbarca intr-un turneu national ale carui date si locatii vor fi anuntate in curand. Pana la lansare, trupa Monarchy poate fi ascultata live pe 10 martie? in cadrul concertului Plunklock de la Atelierul de Productie, unde vor canta alaturi de formatia japoneza aflata la primul turneu european.

2011 a insemnat in istoria trupei lansarea primului videoclip Monarchy pentru piesa Earthquake, aparuta pe primul lor material. Realizat cu imagini filmate in timpul concertelor, clipul prinde repede atat la fanii trupei cat si in presa de specialitate. Anul trecut a insemnat si participarea la unele dintre cele mai importante evenimente metal din Romania, festivalul Rock the City, unde Monarchy a cantat alaturi de nume ca Judas Priest, Whitesnake, Sabaton sau Hatebreed, si ARTmania Festival, unde au fost foarte apreciati de publicul prezent la Sibiu.

2012 reprezinta un pas important in istoria trupei. Lansarea primului album de studio, Feeding the Beast, anunta o schimbare in muzica metal romaneasca si promite fanilor un material care nu va semana cu nimic din ceea ce s-a produs pana acum la noi. Hysteria, primul single de pe Feeding the Beast, este in continuare disponibil la download pe site-ul oficial, www.monarchyband.ro, si tot acolo se gasesc si cele mai noi piese de pe albumul de debut Monarchy.


Facebook oficial: www.facebook.com/monarchyband
Site oficial: www.monarchyband.ro
Youtube channel: www.youtube.com/user/monarchyband


MAI MULTE DESPRE Monarchy
Posted by Klawz, at 10:53 |  February 25, 2012  | 0 Comentarii  | 2451 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: MONARCHY lanseaza primul album - Feeding the Beast

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri