stiri rock

MONO se intoarce in Romania

MONO se intoarce in Romania
La doi ani după ultimul concert susținut în România, trupa japoneză Mono revine în țară cu două concerte. Primul va fi în Timişoara, pe 16 aprilie, în Daos Club, iar al doilea va avea loc în ziua următoare, în Control Club din Bucureşti. 
 
Dacă data trecută cei de la Mono ne vizitau cu ocazia turneului de promovare a albumului For My Parents, acum ei au de prezentat două albume pe care le-au lansat anul trecut, în luna octombrie şi anume, The Last Dawn şi Rays of Darkness. Pe parcursul întregului turneu european din primăvara anului curent, Mono o vor avea ca invitată pe violoncelista Helen Money, pe care o vom vedea mai întâi alături de Jarboe, pe data de 6 martie, în Bucureşti.

Mono este una dintre cele mai vechi trupe care şi-a ales încă de la înființare, mai precis din anul 1999 să experimenteze latura identificată ulterior ca post-rock. Popularitatea acestei formații este dată de liniile melodice caracteristice muzicii de film pe care le explorează, precum şi de intensitatea performanțelor live. În ultimii ani, Mono a mai concertat în țară, în Cluj, anul 2011 şi în Timişoara şi Bucureşti, 2013, iar fiecare show a implicat un număr bogat de spectatori.

Concertele din aprilie sunt organizate de Kogaionon, iar biletele se găsesc doar în serile evenimentelor, la cluburile gazdă, având prețul de 50 de lei.

Cele două albume recent lansate se pot asculta pe pagina de Bandcamp a formației: http://monoofjapan.bandcamp.com/


MAI MULTE DESPRE Mono
Posted by Gina S., at 14:28 |  January 19, 2015  | 0 Comentarii  | 1577 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: MONO se intoarce in Romania

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri