stiri rock

MONO si Costin Chioreanu and the Choir of 13 Ghosts: teaser-ul concertului din Bucuresti

MONO si Costin Chioreanu and the Choir of 13 Ghosts: teaser-ul concertului din Bucuresti
Mai jos puteti vedea teaser-ul concertului pe care grupul japonez MONO si Costin Chioreanu and the Choir of 13 Ghosts il vor sustine in data de 11 martie 2013 in clubul The Silver Church din Bucuresti:

 

Mai puţin comerciali ca Mogwai şi nu atât de titraţi ca Sigur Ros sau Godspeed you! Black Emperor, cei din Mono au reuşit, atât cu cele 6 albume cât şi cu alte experimente făcute alături de alţi muzicieni, să dinamiteze o scenă ce nu există propriu-zis acum 13 ani, având astăzi posibilitatea de a savura destul de des albume şi concerte speciale cu trupe ca: God is an Astronaut, Caspian, Pelican, Russian Circles, Cecilia Eyes, Kwoon, Kovlo sau Tides From Nebula. Pentru toţi aceşti muzicieni dar şi pentru mulţi alţii, Mono este o trupă cult, reper pentru scenă post-rock.

În deschidere va fi prezent proiectul Costin Chioreanu and the Choir of 13 Ghosts, artistul de origine română fiind cunoscut pentru colaborările sale cu trupe din ţară şi străinătate pe partea de design şi ilustraţie. Pornind de la faptul că artistul îşi compune şi înregistrează singur soundtrack-uri pentru expoziţiile sale de grafică, ideea de a aduce live acest gen de muzică a venit ca o progresie naturală, existând deja două evenimente sub acest nume, realizate în aer liber.

Bilete se pot achiziţiona online, pe http://www.iabilet.ro/ şi http://www.metalhead.ro/bilete, sau în seara concertului, la intrarea în club, la preţul unic de 60 de lei.

Concertul trupei Mono este primul pre-party B’ESTFEST Summer Camp organizat în acest an, festivalul fiind programat să aibă loc în perioada 5-7 iulie. Abonamentele pentru cea de-a şaptea ediţie B’ESTFEST sunt disponibile online, pe http://www.myticket.ro/, la preţul de 150 de lei în cadrul promoţiei early bird.


MAI MULTE DESPRE Mono
Posted by H., at 20:51 |  March 05, 2013  | 0 Comentarii  | 2578 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: MONO si Costin Chioreanu and the Choir of 13 Ghosts: teaser-ul concertului din Bucuresti

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri