stiri rock

Monsters Of Transilvania nu se tine in 2007

Am primit la redactie urmatorul comunicat:

"Ne aflam la aproximativ o luna inaintea datei in care trebuia sa se tina cea de-a 3-a editie a Festivalului International “MONSTERS OF TRANSYLVANIA RockFest”, astfel ne-am gandit ca ar fi bine sa dam un Comunicat Oficial legat de acest eveniment.
Din pacate trebuie sa va anuntam ca nu vom putea organiza festivalul M.O.T. 2007, motivele fiind mai multe: intai de toate, din ce in ce mai scazutul interes al ROCKERILOR din Romania pentru asemenea Festivaluri Internationale (M.O.T., EUROCK etc.), plus si alte motive independente de noi. Oricum va asiguram ca am purtat deja negocieri foarte serioase cu impresarii unora dintre cele mai mari formatii BRAZILIENE si Americane, asadar va depinde “doar” de sponsori, daca vom organiza sau nu, un NOU M.O.T. … probabil in 2008. Primaria Municipiului Tg. Mures precum si Consiliul Judetean Mures si-au aratat deja interesul de a fi din nou co-organizatori si sustinatori ai acestui Eveniment International, si cu un posibil ajutor financiar din partea unor seriosi sponsori Nationali si Internationali, la anul in octombrie vom putea vedea din nou la Tg.Mures un Adevarat Festival (100%) ROCK International, care deja a devenit o traditie printre tinerii din Romania!
Acesta ar trebui sa fie “MONSTERS OF TRANSYLVANIA RockFest 2008”!"

Posted by Tzugu, at 00:00 |  October 10, 2007  | 2 Comentarii  | 4140 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Monsters Of Transilvania nu se tine in 2007

  • Ati uitat ghilimelele la 'rockerilor din Romania'... Din pacate peste tot in Romanica lucrurile stau la fel... public scazut ca numar la evenimentele rock/metal...

    1. Posted by Scrum | 10 Octombrie 2007 09:10
  • E adevarat ca NICI festul asta nu se tine din cauta lipsei de interes; depinde si de ce formatii vin, data, orasul, locatia, pretul... si astea conteaza.sa speram macar ca anul urmator va incepe ceva mai "greu".

    2. Posted by Ioana M. | 10 Octombrie 2007 16:32
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri