stiri rock

MOONSPELL in Romania: comunicat oficial!

MOONSPELL in Romania: comunicat oficial!

Moonspell vin pentru prima oara in Bucuresti!

Pe 17 mai cea mai faimoasa si de succes trupa portugheza va putea fi vazuta intr-un show mult asteptat la Amfiteatrul Mihai Eminescu din Parcul Lia Manoliu. Concertul face parte din turneul de promovare al ultimului lor material discografic, Night Eternal, lansarea oficiala a acestuia fiind programata la doar doua zile dupa prestatia din capitala. 

Moonspell a fost de multe ori catalogata una dintre cele mai importante si revolutionare formatii ale muzicii metalice, avand un impact puternic inca de la debutul Wolfheart din 1995 si memorabilul Irreligious (1996). Prima trupa portugheza de metal care a reusit sa depaseasca granitele nationale si sa se impuna fanilor din intreaga lume, Moonspell ramane in continuare un trademark al soundului intunecat, atmosferic, uneori sinistru si totusi romantic si seducator, si asta in ciuda unor albume mai experimentale ce au fost contestate de unii fani.

Ce este Moonspell? “Chiar si eu am dificultati sa gasesc raspunsul la aceasta intrebare. As spune ca suntem un amestec de horror si frumusete, de greutate si melodie.”, spune Fernando Ribeiro, solistul formatiei.

Ultimele realizari Moonspell au facut drumul inapoi catre radacini, iar cel mai nou album, intitulat Night Eternal, va fi lansat pe 19 mai. Discul vorbeste despre cum oamenii consuma energiile Pamantului si despre cum acesta se va razbuna intr-un final, versurile gasindu-si suportul intr-un fond muzical intens, atmosferic si dark, heavy si catchy in acelasi timp. Trupa promite ca noile piese vor taia respiratia ascultatorilor!

Biletele pentru concertul Moonspell din Bucuresti vor fi disponibile in Reteaua Diverta, Reteaua Bilet.ro Magazinul Muzica, Magazinul New Rock si online la  www.bilet.ro, ticketpoint.ro şi www.bilete.ro, incepand cu 8 aprilie. Primele 1000 de bilete vor costa 60 lei si vor fi disponibile pana in data de joi, 24 aprilie. Dupa aceasta data pretul biletelor va fi de 75 lei.
Rezervari se pot face la adresa de e-mail one(at)event.mu. Mai multe informatii in curand si pe www.moonspell.metalfan.ro

Componenta Moonspell:
Fernando Ribeiro (Langsuyar) – voce
Miguel Gaspar (Nisroth) – tobe
Ricardo Amorim (Morning Blade) – chitara
Pedro Paixão (Passionis) – clape, chitara
Aires Pereira (Ahriman) – bass

Discografie Moonspell:
1995 – Wolfheart
1996 – Irreligious
1998 – Sin/Pecado
1999 – The Butterfly Effect
2001 – Darkness and Hope
2003 – The Antidote
2006 – Memorial
2007 – Under Satanæ
2008 – Night Eternal


 



MAI MULTE DESPRE Moonspell
Posted by Cynyc, at 00:00 |  April 07, 2008  | 0 Comentarii  | 6990 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: MOONSPELL in Romania: comunicat oficial!

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri