stiri rock

MORGOTH: piesa 'God Is Evil' disponibila online

MORGOTH: piesa 'God Is Evil' disponibila online
God Is Evil, o noua piesa semnata de catre legendarul grup german Morgoth poate fi ascultata mai jos:

 

Piesa God Is Evil este extrasa de pe EP-ul cu acelasi nume, material ce a fost lansat in data 11 august 2014 prin intermediul casei de discuri Century Media. Artwork-ul materialului a fost realizat de catre graficianul roman de la Twilight13media, Costin Chioreanu (At the Gates, Grave, Mayhem, Arch Enemy, Aura Noir).

Cel mai recent album de studio semnat Morgoth poarta numele Feel Sorry for the Fanatic si a fost lansat in anul 1996.

Va reamintim faptul ca in perioada 28 - 30 noiembrie 2014 se va desfasura la Bucuresti cea de a doua editie a festivalului November to Dismember  prezentat de catre Axa Valaha Productions & Ribcage Booking. La aceasta editie vor fi prezente trupe precum Tankard, Asphyx, Morgoth, Esoteric, Abnormyndeffect, Bloodway, Dehuman, Lychgate, Tons of Powder si multe altele.

November to Dismember Metal Fest prezinta in 2014 trei zile de metal extrem si divers, un total de treizeci si trei de trupe din saisprezece tari, sapte trupe headliner, din care patru in premiera in Romania, intr-o locatie de peste 2000 de metri patrati, aceeasi ca si in anul precedent, FUSION ARENA (str. Traian Popovici nr. 79-91, situata in centrul Bucurestiului, in proximitatea Pietei Alba Iulia).

Primele 100 de abonamente speciale, valabile pentru toate cele trei seri ale festivalului, au fost deja epuizate, din acest moment cei interesati isi pot achizitiona abonamente pentru toate cele trei zile la pretul de 199 lei, respectiv bilete valabile o singura zi, la pretul de 89 de lei. Preturile biletelor si ale abonamentelor raman valabile pana in data de 25 noiembrie 2014, dupa aceasta data atat biletele, cat si abonamentele se vor gasi exclusiv la intrarea in locatie, la pretul de 229 lei pentru un abonament, respectiv 99 lei pentru un bilet valabil o singura zi a festivalului.

Biletele sunt disponibile on-line prin intermediul retelelor www.iabilet.ro si www.myticket.ro, in timp ce biletele fizice se pot achizition din magazinul Muzica si libraria Mihai Eminescu din Bucuresti, de asemenea din reteaua magazinelor Diverta, magazinelor UMAN, agentiilor Perfect Tour si a magazinelor Senia din toata tara. De asemenea, Axa Valaha Productions livreaza bilete si abonamente oriunde in Bucuresti si prin posta, in sistem ramburs, oriunde in Romania.


MAI MULTE DESPRE Morgoth
Posted by H., at 10:55 |  August 29, 2014  | 0 Comentarii  | 1577 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: MORGOTH: piesa 'God Is Evil' disponibila online

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri