stiri rock

MOTORHEAD - cea mai zgomotoasa trupa din lume – vine la B’ESTFEST!

MOTORHEAD - cea mai zgomotoasa trupa din lume –  vine la B’ESTFEST!

Trupa britanica de heavy metal Motorhead este prima confirmare in programul primelor trei zile de B’ESTFEST 2009! Cea de a treia editie B’ESTFEST se va desfasura in cadrul complexului Romexpo din Bucuresti, pe parcursul a patru zile: 2, 3, 4 si 5 iulie. 
 
Motorhead s-a infiintat in anul 1975, in Londra, iar primul material de studio oficial al trupei, „Motorhead”, a aparut doi ani mai tarziu, in 1977, urcand rapid pe pozitia a treia in UK Albums Chart. Succesul rasunator al trupei a venit insa la inceputul anilor '80, cand prin albume ca „Overkill”, „Bomber”, „Ace of Spades” si mai ales „No Sleep 'til Hammersmith”, Motorhead si-a consolidat pozitia pe scena heavy metal internationala, fiind considerata chiar una dintre marile influente asupra genurilor speed metal si trash metal. Desi sound-ul Motorhead ar putea fi incadrat usor in aceste categorii, Lemmy, solistul formatiei, prefera sa-si caracterizeze stilul muzical ca fiind simplu rock’n roll, versurile lor acoperind o tematica diversa precum razboiul, abuzul de putere, promiscuitatea sau pur si simplu, viata de artist, aflat mai tot timpul in turneu.
 
Formata in prezent din Lemmy, pe numele sau adevarat Ian Kilmister (voce, bass), Phill Campbell (chitara) si Mikkey Dee (baterie), Motorhead a implinit anul acesta 33 de ani de cariera, de-a lungul carora a lansat nu mai putin de 19 albume de studio, numeroase materiale live, compilatii si single-uri, si a fost distinsa cu numeroase premii, printre care si Grammy-ul pentru Cea mai buna aparitie live a unei trupe de heavy metal, in 2005. Mai mult decat atat, Motorhead a intrat in istoria muzicii rock, fiind considerata de multi dintre fanii genului drept cea mai zgomotoasa trupa din lume. Cel mai recent album al trupei, „Motorizer” a fost lansat in vara acestui an.
 
Abonamentele de trei zile, valabile pentru 2, 3 si 4 iulie, costa 270 lei, iar biletele pentru B’ESTFEST AFTERSHOCK sunt disponibile in doua categorii de pret, in functie de pozitia fata de scena: 100 lei si 150 lei (Zona A, din fata scenei). B’ESTFEST AFTERSHOCK, ultima zi a festivalului, va avea drept cap de afis legendara trupa Manowar. Abonamentele B’ESTFEST si biletele pentru AFTERSHOCK pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta si on-line, de pe siteul www.myticket.ro.
 



MAI MULTE DESPRE Motörhead
Posted by at 00:00 |  November 27, 2008  | 3 Comentarii  | 3879 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: MOTORHEAD - cea mai zgomotoasa trupa din lume – vine la B’ESTFEST!

  • Motorhead! Sa vina taticii!!!
    Intr-adevar e pacat ca nu vin in aceeasi zi cu Menowar. Da' tot raul spre bine. Mai multa bere! ;)

    1. Posted by c-3po | 28 Noiembrie 2008 01:08
  • *Manowar Scuze, m-a luat dictia pe dinainte :D

    2. Posted by c-3po | 28 Noiembrie 2008 01:10
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri