stiri rock

Mourning Sun cȃntă diseară ȋn Bucureşti ȋn locul trupei When Nothing Remains

Mourning Sun cȃntă diseară ȋn Bucureşti ȋn locul trupei When Nothing Remains
 Final Step Productions anunţă o schimbare de ultim moment ȋn legătură cu show-ul din Club Quantic, ce urmează să aibă loc ȋn această seară, luni, 17 octombrie. Din cauză că unul din membrii trupei When Nothing Remains se confruntă cu nişte probleme medicale grave, suedezii au anulat toate concertele ce urmau a fi susţine ȋn perioada urmatoare, inclusiv cel din Bucureşti. Partea bună e că această lipsă va fi acoperită de o trupă emblematică de avant-garde doom metal din Chile, Mourning Sun, care pregăteşte un show extraodinar pentru publicul romȃn. 

Ȋn legătură cu celelalte trupe participante, lucrurile rămȃn neschimbate şi ascultătorii sunt ȋndrumaţi să se aştepte la două concerte de excepţie oferite de Fallen Arise şi Kratos. Cei care au cumpărat deja bilet, dar doresc să li se returneze banii pot trimite un e-mail la contact@iabilet.ro ȋn care să specifice acest lucru. 
 
Final Step Productions ȋşi prezintă scuzele pentru această schimbare apărută pe ultimă sută de metri şi promite să facă tot posibilul pentru ca acest eveniment să aibă loc ȋn cele mai bune condiţii. Iată mai jos programul concertelor:
 
19:00 - open doors
20:00 - KRATOS
21:00 - MOURNING SUN
22:00 - FALLEN ARISE

Sursa: Mihai Ilie | Final Step Productions


MAI MULTE DESPRE Kratos
Posted by Gina S., at 12:00 |  October 17, 2016  | 0 Comentarii  | 2155 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Mourning Sun cȃntă diseară ȋn Bucureşti ȋn locul trupei When Nothing Remains

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri