stiri rock

Necromorbid, Brüdny Skürwiel și Slicer concertează în București

Necromorbid, Brüdny Skürwiel și Slicer concertează în București
 Formațiile Necromorbid (Italia, black/death metal) și Brüdny Skürwiel (Polonia, black/speed/thrash metal), alături de grupul Slicer (România, black/thrash metal) vor concerta în data de 15 martie 2018 în clubul Motiv (fostul club Question Mark din Pasajul Victoria) din București.
 
 În data de 23 noiembrie 2016 grupul Necromorbid a lansat albumul de debut. Materialul ce poartă numele El Dia De La Bestia și este de altfel singurul lansat până în acest moment de către formație, poate fi ascultat prin intermediul paginii oficiale de Bandcamp a italienilor:

 

 Polonezii de la Brüdny Skürwiel au editat până în prezent trei discuri demo Thrashing Violence! (2014), Fuck & Thrash (2014) și Satanik Thrash! (2016), dar și un disc split lansat în anul 2015 în compania americanilor de la Nunslaughter.
 
 Slicer este formația care deschide seara de 16 martie și este noul grup al vocalistului Alexandru Butnaru, cunoscut și sub pseudonimul Bony (ex-Spinecrusher, ex-Snapjaw). Componența Slicer este completată de către Dragoș Coman (Damage Case) - chitară bas, toboșarul Codrin Stamate (Damage Case) și chitaristă Liv.
 
 Evenimentul va începe la ora 20:00, prețul unui bilet fiind de 25 de lei.
 
 Pagina oficială de Facebook a evenimentului poate fi accesată aici.


MAI MULTE DESPRE Brüdny Skürwiel, Necromorbid, Slicer
Posted by H., at 13:34 |  March 13, 2018  | 0 Comentarii  | 1811 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Necromorbid, Brüdny Skürwiel și Slicer concertează în București

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri