stiri rock

NECROPHOBIC, KROSSBURST și SARINVOMIT, primele trupe confirmate pentru Old Grave Fest 2017

NECROPHOBIC, KROSSBURST și SARINVOMIT, primele trupe confirmate pentru Old Grave Fest 2017
 Păstrând tradiția celui de al doilea week end al lunii, ediția cu numărul 6 a Old Grave Fest se va desfășura începând cu un parcă ales vineri 13, mai exact în datele de 13 și 14 octombrie 2017, în Club Fabrica din București.
 
 Astfel, pentru a intra în ton cu numerologia impusă de astre, noi, cei din Romanian Thrash Metal Club, va propunem un commando de trei trupe alese pe sprânceana pentru a deschide oficial posterul evenimentului nostru anual.
 
 Primul headliner al ediției în curs se prezintă în dublă premieră în România, atât ca apariție în sine cât și ca reprezentant al unei familii foarte exclusiviste de trupe pe al cărei blazon se găsește încă de la mijlocul anilor '90 alături  de Dissection și Unanimated. Continuator  al unei linii de sânge ce se întinde până la începuturile heavy metalului și care se remarcă prin abilitatea foarte rară de a transforma melodicul în instrument al răului, profetul celei de a 3-a întoarceri a antichristului și heraldul stingerii vieții pe pământ sunt doar câteva din felurile în care poate fi descris cvartetul suedez Necrophobic. Un grup cu semnătura deja unică în metal, cu un stil dens și compact, ușor de definit ca un aliaj incasabil de thrash, death și  black metal, Necrophobic își prezintă pentru prima oară în România metalul tăios, melodios și insidios și care cu tot cu aportul deselor inserții acustice sau lirice rămâne un produs ce nu poate fi numit altfel decât feroce, agresiv, malevolent dar și elegant.

http://www.necrophobic.net/
https://www.facebook.com/necrophobic.official
 
 

 Pentru că o nenorocire nu vine niciodată singură, alături de Necrophobic, pe poster se cațără încă două entități malefice: Krossburst, un combo italonorvegian care se recomandă nici mai mult nici mai puțin decât ca abordând un desperate speed metal și care ne promite în scurt timp apariția unui mult așteptat prim full length după un demo de debut care i-a trimis direct în topurile lui Fenriz, și Sarinvomit, tancul blackened thrash metal cu coarne de țap din Turcia, grup având o curioasă abilitate de a îmbina perfect chimia și blasfemia.

https://krossburst.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/krossburst
 
 
 

 Cu promisiunile că nu va rămâne nici singură surpriză pe posterul nostru și nu ne vom limita la paleta stilistică actuală, noi vă urăm o toamnă lungă și bogată, până la următorul anunț!

 În curând, informații despre bilete.


Sursa:
Cristina Bâlbâie - Romanian Thrash Metal Club


MAI MULTE DESPRE Necrophobic
Posted by H., at 17:14 |  October 28, 2016  | 0 Comentarii  | 1983 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: NECROPHOBIC, KROSSBURST și SARINVOMIT, primele trupe confirmate pentru Old Grave Fest 2017

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri