stiri rock

NECROVILE: detalii despre concertul din Bucuresti

NECROVILE: detalii despre concertul din Bucuresti

Programul serii de maine la concertul de lansare a albumului Necrovile in Suburbia Club (Bucuresti) va fi urmatorul:

19,00 - intrare pubic

20,00 - First Division (hardcore)

20,40 - Illuminati (progressive death)

21,30 - Clitgore (gore grind)

22,00 - Necrovile (brutal death metal)


In cadrul concertului veti gasi albumul si tricoul Necrovile la pretul de 25 lei. Toti cei care vor cumpara un produs vor primi bonus un CD cu compilatia Obscene Extreme Fest 2009 (care contine si o piesa Necrovile) si un patch cu logo-ul trupei.

Playlistul Necrovile va contine piese de pe albumul The Pungency of Carnage, si 2 piese noi de pe urmatorul album de studio ce va aparea in 2010. Showul Necrovile va avea o parte speciala de intro, cu tipete de femei macelarite si mult sange binenteles, exact ce trebuie pentru a intra in atmosfera potrivita pt un show brutal.

Clitgore o sa sustina un program artsitic educativ, care va cuprinde si cateva coveruri special pregatite pentru un show cu adevarat porngoregrind. Cu aceasta ocazie o sa anunt ca vom avea un invitat special killer la voce pentru un cover surpriza la sfarsitul showului, pe care bucurestenii cu siguranta il vor recunoaste. O sa fie bondage & gore, intr-o interpretare vesela pe ritm de grind.

Illuminati, una din cele mai frumoase aparitii de progressive din Romania,vor interpreta piesele cunoscute deja de public, care vor aparea pe albumul pe care se pregatesc sa-l inregistreze anul acesta. Binenteles, au pregatit si o piesa noua, ce va fi in prima auditie maine.
 
First Division vor veni cu o formula noua duminica, si anume cu 2 chitaristi. Sunt una din cele mai promitatoare trupe de hardcore si au tot mai numeroase aparitii in showurile de profil.

Va asteptam la party bucurosi!!


Ela (Necrogore Promotion) & crew
www.myspace.com/ela_necrogore

Rampage in the Crematorium (Bonus video from The Pungency of Carnage 2009 CD - Live at DarkBound Underground Metal Messe 2008):



MAI MULTE DESPRE Clitgore, First Division, Illuminati, Necrovile
Posted by Vile, at 00:00 |  October 24, 2009  | 0 Comentarii  | 2220 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: NECROVILE: detalii despre concertul din Bucuresti

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri