stiri rock

NEGATIVE CORE trec prin schimbari

NEGATIVE CORE trec prin schimbari
"Salut ! Negative Core a facut (iar!) modificari atat in ceea ce priveste numele cat si componenta.

Numele trupei este acum Negative CORE Project si membrii cu care vom concerta la OST Mountain FEST sunt: Filip "Flip" BRUNET - voce, Gabriel "Gabi" DIMA - tobe, Tudor "Bulan" SCANTEIE - chitara, Victor BADILA - chitara si Augustin "Adi" COMORASU - bas.

De ce aceste schimbari ?
In primul rand, numele l-am schimbat din cauza noii componente, pentru simplul fapt ca in trupa sunt membrii care canta si in alte trupe (Victor la Akral Necrosis, Gabi si Adi in Tiarra, Tudor in Tiarra si Shesdead) lucru care nu face decat sa aduca un plus atat in experienta cat si in interpretarea pieselor. Desigur si sound-ul s-a schimbat un pic cat si dinamica pieselor.

Ce se va intampla pe viitor ?
In conditiile in care se va pastra actuala componenta, dupa concertul de la Busteni vom incepe sa lucram la piese noi si foarte probabil va incepe o noua serie de concerte din toamna. De asemenea, pana la sfarsitul anului, vom incepe sa si inregistram cate ceva, in speranta ca vom putea oferi spre ascultare un EP cat se poate de curand.

Ce piese vom canta la OST ?
Vom prezenta piese vechi cu un nou suflu si un sound mai dur! Printre ele se afla MotherFucker, Blood GOD, Symbolic (piesa care nu a mai fost cantata de mai bine de un an), Rotten, OutBURST si inca cateva... Vom avea inca o surpriza la categoria cover-uri, pe langa Roots de la Sepultura, o piesa scurta dar la obiect, "straight-in-your-face", exact asa cum ne-am obisnuit publicul si care suntem convinsi ca va starni haos.

In incheiere...
Multumim organizatorilor OST Mountain FEST pentru increderea pe care ne-au acordat-o, management-ului nostru Stay Metal Forever! (Sorin & Alberta TURCU) pentru sustinere si sprijin,  prietenilor care ne-au fost alaturi dintotdeauna, celor care ne-au promovat si vom arata ca schimbarea nu e intotdeauna moartea unui concept! Speram ca dupa absenta destul de importanata pe care trupa a avut-o, sa va aratam ca asteptarea a meritat si ca din toamna ne vom intoarce sa zguduim cluburi (si nu numai) impreuna !!

Stay Me(n)tal Forever !

Filip "Flip" - vocea negativa"


MAI MULTE DESPRE Negative Core Project
Posted by Klawz, at 17:34 |  July 31, 2010  | 0 Comentarii  | 1998 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: NEGATIVE CORE trec prin schimbari

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri