stiri rock

NEGURA BUNGET anunta 'Trilogia Transilvana'

NEGURA BUNGET anunta 'Trilogia Transilvana'
Negura Bunget este gata sa anunte urmatorul pas important, care va contura evolutia trupei în urmatorii ani. "Dupa albumul Vîrstele Pamîntului care a obtinut reactii foarte bune atit de la public si din partea mass-media, am simtit ca rolul nostru este sa trecem la nivelul urmator. " explica Negru, liderul trupei. "Astfel, proiectul nostru urmator este o trilogie muzicala si vizuala centrata în jurul taramurilor transilvane. Este menirea noastra atat personala cat si ca trupa sa întreprindem aceasta explorare si prezentare a lucrurilor care ne-au inspirat inca de la inceput. Nu va faceti griji, nu avem de gand sa perpetuam stereotipuri, ci mai degraba sa dezvaluim comorile necunoscute si atit de bogate ale taramurilor transilvanene. Fiti pregatiti sa descoperiti o noua dimensiune a semnificatiei lor. Fiecare parte a trilogiei se va dezvolta în parti muzicale si parti vizuale pe deplin elaborate, la care lucram împreuna cu prietenii nostri, artistul vizual Daniel Dorobantu si compozitorul Dan Popescu."

Prima parte a Trilogiei Transilvane, intitulata Tau (engl."your") va dezvalui peisajele naturale, prin explorarea a noua locuri naturale unice, cu mistica, atmosfera, legendele si semnificatia lor. A doua parte va explora componenta umana, traditiile si obiceiurile, legatura cu natura, modul în care aceasta relatie a influentat orizontul spiritual al locuitorilor. Ultima parte se va concentra pe elemente spirituale, valorile care au definit aceste meleaguri si le-au facut nemuritoare.

Acestea sunt primele materiale complet noi pe care Negura Bunget le va lansa impreuna cu Lupus Lounge/Prophecy Productions. Fanii pot urmari evolutia acestui amplu proiect pe un site special creat, pe pagina de Facebook si pe pagina IMDb.


MAI MULTE DESPRE Negura Bunget
Posted by Klawz, at 11:23 |  July 04, 2011  | 0 Comentarii  | 2540 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: NEGURA BUNGET anunta 'Trilogia Transilvana'

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri