stiri rock

NEGURA BUNGET: detalii despre EP-ul 'gînd a-prins'

NEGURA BUNGET: detalii despre EP-ul 'gînd a-prins'
Negura Bunget are placerea de a a anunta ca a finalizat inregistrarile pentru EP-ul gînd a-prins. Materialul a fost inregistrat in studioul Negura MUSIC
(www.facebook.com/neguramusic) si produs de Negura Bunget si Mihai Neagoe "Mtz". Cele doua piese ale EP-ului sunt curgerea muntelui si taul fara fund. Acest EP e o introducere in prima parte a trilogiei muzicale si vizuale a formatiei, initulata TAU, cele doua piese dezvaluind directiile muzicale majore ale albumului, care in final se imbina in conceptul vizual de ansamblu.

EP-ul va fi lansat de casa de discuri Prophecy Production (www.prophecy.de) in luna octombrie 2013, intr-o editie limitata de 500 exempleare pe vinil, care poate fi deja pre-comandata prin intermediul formatiei. Odata cu lansarea acestui material Negura Bunget a pregatit un complex plan de promovare, care include lansarea unui videoclip dar si peste 50 de concerte ce urmeaza a fi sustinute in Europa si in Romania inainte de sfarsitul anului, menite a introduce publicul in atmosfera noului album.

Sursa: Negura Bunget


MAI MULTE DESPRE Negura Bunget
Posted by H., at 10:09 |  September 09, 2013  | 0 Comentarii  | 1768 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: NEGURA BUNGET: detalii despre EP-ul 'gînd a-prins'

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri