stiri rock

NEGURA BUNGET la Chisinau (detalii)

NEGURA BUNGET la Chisinau (detalii)
Mai jos regasiti doua declaratii din partea lui Negru (Negura Bunget) si a lui Coro de la Axa Valaha Productions cu privire la concertul ce urmeaza a fi sustinut de formatia Negura Bunget in data de 19 februarie 2011 in clubul Albion din Chisinau, Republica Moldova:

Negru (Negura Bunget): "Suntem bucurosi ca vom ajunge in sfarsit la Chisinau pentru primul concert Negura Bunget in Moldova. In 2011 sarbatorim 15 ani de existenta, si e pacat ca nu am reusit sa ajungem pe acolo mai repede. E adevarat ca data trecuta am avut niste probleme cu intrarea in Moldova, dar acum stim exact ce avem nevoie, si totul e pregatit deja! Va asteptam prentru un show special!"

Coro (Axa Valaha Productions): "Pentru mine Republica Moldova si Chisinau reprezinta un reper cu totul special in materie de metal underground si nu numai. Ma leaga multe de Chisinau, am multi prieteni acolo si ma bucur ca organizatorii festivalului Brutal Attack, pe care il consider cel mai important eveniment undeground din Republica Moldova, au acceptat oferta mea de a-i aduce pe Negura Bunget la Chisinau pentru un concert cu totul special, un recital de 90 de minute, care va trece prin toata discografia celei mai faimoase trupe black metal din Romania. Un concert Negura Bunget nu se reduce doar la muzica metal, este un univers complex, metal, muzica traditionala de factura folk, instrumente traditionale cum ar fi naiul, tambalul, xilofonul sau toaca, adunate intr-un tot unitar. Bineinteles ca, pentru a obtine cele mai bune rezultate, Negura Bunget va folosi la Chisinau propriul backline, respectiv propriul sunetist, pentru un recital cu siguranta de tinut minte. In final, pentru a calma spiritele si indoielile cauzate de anularea in-extremis a precedentului concert Negura Bunget la Chisinau, vreau sa spun ca am pregatit acest turneu pana la cele mai mici amanunte, am o experienta destul de consistenta in a rezolva formalitatile vamale de la granita Republicii Moldova si, asa cum nicio trupa care a ajuns prin intermediul meu in agenda Brutal Attack n-a lipsit niciodata de la Chisinau, nici Negura Bunget nu va lipsi de la intalnirea cu ascultatorii de metal de la Chisinau cu ocazia concertului din 19 februarie. Ne vedem acolo!"


MAI MULTE DESPRE Negura Bunget
Posted by H., at 02:17 |  February 18, 2011  | 0 Comentarii  | 2492 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: NEGURA BUNGET la Chisinau (detalii)

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri