stiri rock

NEGURA BUNGET vor concerta la Artmania Festival

NEGURA BUNGET vor concerta la Artmania Festival

Cea mai cunoscuta trupa de black metal din Romania, Negura Bunget, va concerta la cea de-a treia editie a ARTMANIA Festival, sambata, 19 iulie.

Infiintata in 1995, Negura Bunget este singura trupa romaneasca care este inclusa in line-up-ul celor mai mari festivaluri de rock din Europa, ca Wacken Open Air sau Summerbreeze Festival, ambele evenimente avand loc in Germania.

Dupa peste 150 de aparitii live, incluzand mai multe turnee europene, cei de la Negura Bunget vor urca pe scena de la Sibiu pentru a arata fanilor ce inseamna black metal adevarat din Transilvania.

 

Discografie:

From Transilvanian Forest - demo
Zîrnindu-sã - Bestial Records, 1997 (tape version)
Zîrnindu-sã CD - Breath of Night Records, 1998 (CD version)
Sala molksa MCD- Bestial Records, 1998
Mãiastru sfetnic CD (handmade digipak) - Bestial Records, 2000
'N crugu bradului CD (handmade digibox) - Code666 Records, 2003
Inarborat Kosmos MCD - Code666 Records, 2005
CD BOX - re-edition of the first 3 CD's - Negura MUSIC, 2005
OM CD/DVD (double digipak) - Code666 Records, 2006

 

Pana in prezent, pentru ce-a dea treia editie a ARTMANIA Festival au confirmat Negura Bunget, Agua de Annique, Atrocity, Gamma Ray, Leaves' Eyes, Tiamat si Lacrimosa. Concertele vor avea loc in zilele de 18 si 19 iulie.

Biletele pentru ARTMANIA Festival se pot cumpara in reteaua magazinelor Diverta din intreaga tara si online, pe www.ticketpoint.ro. Un bilet pentru ziua de vineri, 18 iulie, va costa 70 lei, iar pentru sambata, 19 iulie, tot 70 lei. Doritorii pot achizitiona si abonamente pentru ambele zile de concerte din cadrul festivalului, la pretul de 120 lei.


 



MAI MULTE DESPRE Negura Bunget
Posted by Ella, at 00:00 |  May 06, 2008  | 1 Comentarii  | 3741 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: NEGURA BUNGET vor concerta la Artmania Festival

  • Ce-a! Ce-a! Ce-a!Imi plac ritmurile latino! De-a ! De-a! De-a! Imi place asha! Ce mai sunteti cei mai buni! Metalfan e un fel de Cancan.ro al trupei Negura Bunget. Si Metalhead la fel. Black metal adevarat! Transilvanean! Bravo baieti! Felicitari si la mai multe festivaluri europene! Ce-a! Ce-a! Ce-a!

    1. Posted by Gandacelul mincinos | 06 Mai 2008 12:18
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri