stiri rock

NERV si SHADOWSONG la Maximum Rock Suport pentru Underground

NERV si SHADOWSONG la Maximum Rock Suport pentru Underground

Formatiile Nerv din Brasov si Shadowsong din Suceava au intrat in preselectia concursului Maximum Rock - Suport Pentru Underground. Piesele acestor formatii, precum si a celorlalte formatii inscrise: Empty Dreams, Opus, Miezul Noptii, Aghast, SNAPJAW, Krepuskul, True Mind, Shadowsail, MG 42, N.O.M. si eyeSEEred pot fi ascultate si comentate la http://www.promusicprod.ro/mrfest/formatii/

Reamintim ca editia a II-a a festivalului concurs “Maximum Rock - Suport Pentru Underground” se va desfasura in data de 25 octombrie 2008, la Cluj-Napoca, in Irish & Music Pub, premiile constand in produse (statii de chitara, microfoane, chitari etc.) in valoare de peste 3000 euro.

Concursul este deschis tuturor formatiilor rock ce canta 100% live, indiferent daca au sau nu material audio editat de catre o casa de discuri, astfel, in perioada 10 iulie - 15 septembrie, formatiile interesate se pot inscrie la adresa maximumrock@promusicprod.ro. Pagina oficiala a evenimentului http://www.promusicprod.ro/mrfest.

Posted by at 00:00 |  August 11, 2008  | 0 Comentarii  | 3960 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: NERV si SHADOWSONG la Maximum Rock Suport pentru Underground

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri