stiri rock

NEXUS cu Constantin Sandu la voce

NEXUS cu Constantin Sandu la voce

   Dupa despartirea din 2008 de Costin Adam, membru fondator al trupei, trupa Nexus a trebuit sa aleaga un nou vocalist, pozitia fiind propusa unei persoane bine-cunoscute publicului roman de rock.
   Propunerea a fost acceptata, astfel ca din noiembrie 2008, noua voce a formatiei Nexus a devenit Constantin "Damigeana" Sandu, cel care a cantat alaturi de Interval, Voltaj, Krypton, Manolovici, Quartz, Harap Alb, Independent, si Transilvania si dupa parerea noastra, unul din cei mai buni vocali de metal din Romania.
Costica Sandu isi va continua mai departe activitatea si cu trupele Act si M.S. precum si cu celelate proiecte muzicale la care mai participa.

Trupa Nexus a luat nastere in 2004 la initiativa lui Costin Adam (ex-voce) si Dan Albu (chitara, voce) carora li s-au alaturat in cursul aceluiasi an Adi Rugina (tobe), Sorin Tofan (ex-bass) si Andy Vasilescu (clape, voce), Sorin fiind inlocuit in 2005 de catre Catalin "Katala" Florescu.


Discografie:

The Unbeliever (Prelude to Madness Demo) - Demo - 2004
Call From Grace (EP) - 2005
I (EP) - 2007

In prezent trupa lucreaza la primul album, provizoriu intitulat "Prayers in the Dark" pentru care inregistrarile vor incepe in a doua jumatate a lunii aprilie.

http://www.myspace.com/nexusro

 

 



MAI MULTE DESPRE Nexus
Posted by Cynyc, at 00:00 |  March 26, 2009  | 12 Comentarii  | 6823 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: NEXUS cu Constantin Sandu la voce

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri