stiri rock

NINE INCH NAILS la CokeLive Peninsula

NINE INCH NAILS la CokeLive Peninsula

Concertul Nine Inch Nails este cu siguranţă unul dintre cele mai aşteptate în România. După turneul Lights In The Sky de anul trecut din America –  cel mai ambiţios proiect al formaţiei, un spectacol impresionant de lumini şi muzică intensă  –  formaţia se întoarce în Europa ca headlinerul celor mai mari festivaluri de pe continent. Nine Inch Nails este o trupă care se reinventează în permanenţă, atenţia lor fiind îndreptată în primul rând către fani. Ultimul lor album, The Slip poate fi downloadat în mod gratuit de pe site-ul oficial al trupei.

Ca urmare a atracţiei irezistibile dintre Coca-Cola şi muzică, cea mai cunoscută marcă din lume, continuă deja tradiţionala sa asociere cu evenimentele de muzică live, sustinând festivalul CokeLive Peninsula.
A 7-a ediţie a festivalului va avea loc între 23 şi 26 iulie, la Târgu Mureş, în locatia deja binecunoscută, pe malul Mureşului, lângă Complexul Weekend.
Festivalul este organizat de Sziget Management – firma care stă în spatele celor mai importante festivaluri din Ungaria (Sziget Festival, Volt, Balaton Sound) – şi beneficiază de sprijinul Primăriei Târgu Mureş şi al autorităţilor locale.



MAI MULTE DESPRE Nine Inch Nails
Posted by McCannPR, at 00:00 |  April 24, 2009  | 0 Comentarii  | 2473 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: NINE INCH NAILS la CokeLive Peninsula

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri