stiri rock

Noul album MANOWAR pe picture vinyl dublu

Noul album MANOWAR pe picture vinyl dublu


Cel de al doisprezecelea  album de studio al trupei MANOWAR, The Lord Of Steel, va fi lansat si sub forma de dublu picture vinyl, in editie limitata. Produsul va fi disponibil incepand cu 8 ianuarie 2013. 

 

"Am avut nevoie de mai mult spatiu decat poate oferi un singur picture vinyl, pentru ca noile versiuni ale pieselor de pe album sunt mai lungi, iar acestora li s-a adaugat si melodia noua "The Kingdom Of Steel". Discul dublu este solutia pentru o calitate impecabila a sunetului,"  a explicat un reprezentant al Magic Circle Entertainment. 

 

Grafica de coperta a albumului The Lord Of Steel, realizata de artisul fantasy Ken Kelly, va fi prezenta pe ambele fete ale celor doua discuri. Vinylul va cuprinde aceleasi piese ca si varianta pe CD a materialului, insa ordinea melodiilor va fi diferita, din cauza limitarilor impuse de capacitatea de stocare a suportului. 

 

Vinylul va fi disponibil in anumite magazine si poate fi comandat de pe www.thekingdomofsteel.com incepand cu data de 8 ianuarie. Cei care deja au plasat o comanda, pe  www.thekingdomofsteel.com pentru versiunea simpla a vinylului, vor primi vinylul dublu fara costuri suplimentare. 

 

 

The Lord Of Steel Limited Edition Double Picture Vinyl - Track List

 

The Lord Of Steel​

Born In A Grave​

Righteous Glory​

Touch The Sky​

Black List​

Annihilation​

Manowarriors​

Expendable​

El Gringo​

Hail Kill And Die​

The Kingdom Of Steel​

 



MAI MULTE DESPRE Manowar
Posted by Ruxia Sandru, at 13:41 |  November 06, 2012  | 0 Comentarii  | 2241 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Noul album MANOWAR pe picture vinyl dublu

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri