stiri rock

November to Dismember Metal Fest in Bucuresti la Fusion Arena

November to Dismember Metal Fest in Bucuresti la Fusion Arena
NOVEMBER TO DISMEMBER METAL FEST
FUSION ARENA (str. Traian Popovici 79-91)
BUCURESTI, ROMANIA
29 – 30 noiembrie 2013, ora 15:00


Mai sunt numai 40 de zile pana la prima editie a November to Dismember Metal Fest, iar  line-up-ul pentru anul 2013 este complet, locatia din acest a festivalului a fost confirmata, este vorba de FUSION ARENA (skatepark & urban club) din Bucuresti, in apropiere de Piata Alba Iulia, pe str. Traian Popovici 79-91, un club cu profil industrial, capabil sa gazduiasca 1000 de persoane si deschis acum mai putin de doua luni. Biletele si abonamentele au fost deja puse in vanzare de cateva zile prin intermediul retelelor Iabilet.ro si Metalhead.ro, accesand urmatoatele doua linkuri: https://www.iabilet.ro/bilete-november-to-dismember-metal-fest-prima-editie-la-fusion-arena-516#comanda sau http://www.metalhead.ro/bilete/november-to-dismember-metal-fest--prima-editie-19227.html

De asemenea biletele sunt disponibile prin intermediul Axa Valaha Productions (livrare personala oriunde in Bucuresti si prin curier oriunde in Romania, comenzi la email axa666@yahoo.com sau tel. 0721.107776), dar si la Private Hell Club (Calea Grivitei nr. 91, deschis zilnic de la ora 12.00, intrebati de bilete la bar).

Pretul biletelor este de 129 lei pentru abonamenele valabile doua zile, respectiv de 80 de lei pentru biletele valabile o singura zi, pret valabil pentru pana la data de 15 noiembrie 2013. Ulterior pretul abonamentelor va fi de 159 de lei, iar cel al biletelor pentru o zi de 90 de lei, pret valabil inclusiv la intrare.

Primele 100 de abonamente costa doar 119 lei, ele fiind deja rezervate in totalitate si distribuite acum in ordinea comenzilor.

Trupa italiana Endless Pain a decis sa se retraga din linup-ul evenimentului, din motive care tin exclusiv de membrii trupei, in locul acestora organizatorii confirmand deja o prezenta exotica, trupa japoneza SURVIVE, un exemplu de thrash metal optzecist combinat cu heavy metal traditional:

 

November to Dismember Metal Fest aduna pe aceeasi scena sase headlineri si un total de nouasprezece trupe din treisprezece  tari, dupa cum urmeaza:

HAIL OF BULLETS (Olanda)
AURA NOIR (Norvegia)
IMPALED NAZARENE (Finlanda)
AHAB (Germania)
AVULSED (Spania)
NEGURA BUNGET (Romania)
DAEMONICUS (Suedia)
ETERNAL DECAY (Israel)
FESTERING REMAINS (Suedia)
FETO IN FETUS (Polonia)
GRIMEGOD (Romania)
INFEST (Serbia)
KROW (Brazilia)
RIUL DOAMNEI (Italia)
SCARECROW (Finlanda)
SINCARNATE (Romania)
SOLACE OF REQUIEM (USA)
SPASM (Cehia)
SURVIVE (Japonia)
TERMINAL PROSPECT (Suedia)


November to Dismember Metal Fest este o productie exclusiva Axa Valaha Productions si Ribcage Booking.

Sursa: Coro - Axa Valaha


MAI MULTE DESPRE Ahab, Aura Noir, Avulsed, Festering Remains, Grimegod, Hail of Bullets, Impaled Nazarene, Infest, Krow, Negura Bunget, Sincarnate
Posted by H., at 22:38 |  October 25, 2013  | 13 Comentarii  | 3694 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: November to Dismember Metal Fest in Bucuresti la Fusion Arena

  • ACUM ESTE MOMENTUL SA COMANDATI ABONAMENTE LA CEL MAI TARE FESTIVAL DE METAL DIN ROMANIA! SUPERTRUPELE PE CARE V-ATI DORIT MEREU SA LE VEDETI VOR FI LA CATIVA METRI DE VOI DACA VETI VENI LA FUSION ARENA!
    HAIL OF BULLETS CEL MAI APRECIAT SUPERGRUP DE DEATH METAL AL MOMENTULUI DIN EUROPA FORMAT DIN FOSTI MEMBRI ASPHYX, PESTILENCE, GOREFEST,BOLT THROWER SI THANATOS!
    AURA NOIR CEL MAI APRECIAT SUPERGRUP DE THRASH BLACKENED FORMAT DIN AGGRESSOR (SATYRICON, CADAVER, INFERNO), APOLLYON (IMMORTAL, CADAVER, DARKTHRONE, GOROGOROTH) SI BLASPHEMER (MAYHEM, AVA INFERI, MEZZERSCHMITT).

    1. Posted by rionescu77 | 26 Octombrie 2013 11:32
  • SI NU IN ULTIMUL RAND TRUPA DE BLACK METAL CU INFLUENTE GRIND, CARE CANTA DE FAPT DEATH METAL CICA, IMPALED NAZARENE.

    2. Posted by Sake | 28 Octombrie 2013 14:16
  • CARE E DE FAPT CEL MAI APRECIAT SUPERGRUP PE FELIA LUI.

    3. Posted by Sake | 28 Octombrie 2013 14:17
» vezi toate comentariile
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri