stiri rock

Nume promitatoare ale black metalului romanesc prima data pe aceeasi scena

Nume promitatoare ale black metalului romanesc prima data pe aceeasi scena
Asa cum v-am anuntat, seara de 14 Martie va fi una cu totul speciala in clubul Silver Church din Capitala.

Pe langa Domination, formatia tribut Pantera, L.O.S.T., ce vor prezenta in premiera noul album atat live dar si audio, pe scena celui mai bine cotat club din Bucuresti vor urca pentru prima data doua nume extrem de promitatoare pentru scena autohtona de metal si mai ales black metal.

Este vorba de Akral Necrosis si Kistvaen.

Despre aceasta 'intalnire' in premiera, grupul Akral Necrosis a declarat:

'Asteptam toti iubitorii metalului rapid si agresiv pe 14 martie, duminica in Silver Church la un nou concert Akral Necrosis. Ne bucuram sa impartim scena cu inca o trupa de black metal si anume Kistvaen in care activeaza sectia ritmica de la Akral Necrosis. In concluzie, dupa o interminabila ciorba de genuri in concerte, la acest eveniment predomina black metal-ul. Nu ratati.'

Si Kistvaen se arata nerabdatori:

'Este o premiera si in acelasi timp o bucurie sa impartim scena cu aceste nume, in special cu Akral Necrosis. Suntem convinsi ca impreuna vom oferi o experienta deosebita ce va fi gustata mai ales de fanii black metal prezenti in acea seara. Cat despre recitalul nostru, vom incanta din nou cu sonoritati din aria atmosferica si depresiva, in acelasi timp oferind o mostra de pe primul nostru album ce va fi lansat oficial in luna octombrie a acestui an.'

Va reamintim ca in seara de 14 Martie vor urca pe scena din Silver Church trupele Domination, L.O.S.T., Akral Necrosis si Kistvaen.

Evenimentul va incepe la ora 19:00, pretul unui bilet fiind de 15 Ron.

Nota importanta pentru cei ce vor sa urmareasca aceste doua trupe live. Datorita programului indelungat (o durata de circa 4 ore), concertul va incepe la ora 19:00, fara alte amanari sau intarzieri.

Sursa: Stay Metal Forever


MAI MULTE DESPRE Akral Necrosis, Kistvaen, L.O.S.T.
Posted by H., at 01:02 |  March 04, 2010  | 0 Comentarii  | 3725 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Nume promitatoare ale black metalului romanesc prima data pe aceeasi scena

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri