stiri rock

Olandezii de la FIREFLY promit un concert de zile mari la Rockin' Transilvania 2010!

Olandezii de la FIREFLY promit un concert de zile mari la Rockin' Transilvania 2010!
Firefly face parte din categoria formatiilor rock care supravieţuiesc ceva mai mult. Grupul aniversează cu mândrie zece ani de existenţă, iar în formula actuală a înregistrat două materiale discografice: EP-ul “Live by the day”, foarte bine primit atât de posturile de radio cât şi de publicul unor mari festivaluri la care grupul a participat, si noul material, “Ruined World”, care este programat să fie lansat în scurt timp. ”Suntem un grup care nu poate fi încadrat într-un stil anume”, spune Jordy Stokkink, chitaristul grupului. „Uneori ne apropiem ca sound de Metallica sau Iron Maiden, iar alteori de Foo Fighters sau The Who. Compunem ceea ce ne place şi nu vom sta niciodată să ne gândim... Muzica noastră place în special publicului de la festivaluri. După ce vezi trei trupe de death metal la rând şi apoi ne vezi pe noi... este o uşurare”.

Firefly (www.firefly-rock.nl) este o trupă care se simte bine în fata publicului, căreia îi place enorm de mult să cânte pe scenă si asta se datorează experientei concertistice pe care si-a câstigat-o de-a lungul timpului. ”Dacă noi ne simţim bine, acelaşi lucru se întâmplă şi cu publicul. De obicei avem un setlist pentru fiecare concert, dar nu îl respectăm niciodată. La Rockin' Transilvania vom oferi un spectacol rock de zile mari! Va fi multă acţiune pe scenă!” afirmă Jordy Stokkink. Prin Firefly, Olanda va fi pentru prima dată reprezentată la Rockin' Transilvania Open Air.

Firefly vor cânta la cea de-a treia editie a festivalului în ziua de duminică, 20 iunie, 2010, pe scena care va fi amplasată la poalele Castelului Bran, participarea formatiei fiind posibilă datorită sprijinului Ambasadei Regatului Tărilor de Jos la Bucuresti (www.olanda.ro) Biletele la Rockin' Transilvania Open Air 2010 se pot cumpăra în vânzare anticipată atât online, prin www.eventim.ro, cât si în magazinele Vodafone, Orange, Germanos, librăriile Cărturesti si librăriile Humanitas. Un abonament valabil pentru editia din acest an a festivalului costă 30 RON.

Pe scena festivalului internațional Rockin' Transilvania Open Air 2010 vor mai concerta: Axxis (Germania), Contradiction (Germania), Derdian (Italia), Handful Of Rain (Spania), In Slumber (Austria) si Shadowside (Brazilia). Programul editiei din acest an mai cuprinde multe alte atractii, printre care se numără si finala WOA Metal Battle România, la care vor participa formațiile Altar, Bucium, Dirty Shirt, Guerrillas, Nexus si Pillfed.

Rockin' Transilvania Open Air 2010 este un eveniment organizat de Asociatia Rockin' Transilvania si DWK – Clubul Economic German din Brasov, cu sprijinul următorilor parteneri: Castelul Bran, Consiliul Judetean Brasov, Primăria Bran, Consulatul General al Germaniei la Sibiu, Ambasada Italiei la Bucuresti, Ambasada Regatului Tărilor de Jos la Bucuresti si Forumul Cultural Austriac din Bucuresti.

Sursa: Rockin` Transilvania


MAI MULTE DESPRE Firefly
Posted by Klawz, at 08:46 |  June 10, 2010  | 0 Comentarii  | 3229 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Olandezii de la FIREFLY promit un concert de zile mari la Rockin' Transilvania 2010!

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri