stiri rock

OPETH: Detalii despre Watershed

OPETH: Detalii despre Watershed

Watershed este numele celui de-al noulea album Opeth. Acesta a fost mixat si masterizat de Jens Bogren impreuna cu Mikael Åkerfeldt. Albumul va contine 7 piese ale caror titluri sunt:
1. Coil
2. Heir Apparent
3. The Lotus Eater
4. Burden
5. Porcelain Heart
6. Hessian Peel
7. Hex Omega

Toate cantecele au fost compuse de Mikael Åkerfeldt, cu exceptia lui Porcelain Heart, care a fost scrisa impreuna cu Fredrik Åkesson. A mai fost de asemenea inregistrata inca o piesa, Derelict Herds,  compusa de catre Mikael Åkerfeldt si Per Wiberg. In plus,  au fost inregistrate si 3 cover-uri, Bridge of sighs de pe LP-ul omonim din 1974 al lui Robin Trower, Den ständiga resan (cantata in suedeza) a Mariei Fredriksson si clasicul Alice in Chains, Would?.
Albumul a fost inregistrat in studio-ul Fascination Street intre 1 noiembrie si 13 decembrie 2007. 

"Am lucrat din greu la aceste piese de ceva timp incoace, le-am ascultat de mii de ori. Nu le urasc inca! Albumul suna bine si cred ca ne putem auzi evolutia pe masura ce discul merge. Ne duce intr-o anumita directie muzicala, nu stiu insa care… Sunt foarte entuziasmat! Nu-mi amintesc sa fi savurat un album asa de mult in trecut” a declarat Mikael Åkerfeldt referindu-se la Watershed.

Coperta a fost creata ca de obicei de Travis Smith in colaborare cu M. Åkerfeldt.



MAI MULTE DESPRE Opeth
Posted by Advent, at 00:00 |  February 28, 2008  | 1 Comentarii  | 3436 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: OPETH: Detalii despre Watershed

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri