stiri rock

ORDEN OGAN se alatura line-up-ului evenimentului Romanian Rock Meeting!

ORDEN OGAN se alatura line-up-ului evenimentului Romanian Rock Meeting!
Line-up-ul unuia dintre cele mai asteptate evenimente metal ale primaverii lui 2015, Romanian Rock Meeting, se imbogateste cu inca un nume! 
 
Dupa ce i-am confirmat ca headlineri pe titanii power-ului german, Blind Guardian si am anuntat prima formatie romaneasca invitata la show, Dirty Shirt, a venit randul sa dezvaluim participarea compatriotilor celor de la BG, ORDEN OGAN
 
Grupul a fost intemeiat in 1996 in Germania, de catre Sebastian Grutling (tobe) si Sebastian Levermann (voce/chitara). Orden Ogan prefera sonoritatile power, amestecate cu note de progressive si folk metal.
 
Insusi numele formatiei este unul rezonant, deoarece inseamna "Ordinul Fricii" , inspirat de limba celta, in care "Ogan" inseamna "teama". Pana acum, trupa a lansat 3 materiale demo si 4 albume de studio.
 
Pe data de 16 ianuarie 2015, va aparea cel de-al 5-lea disc din cariera germanilor, intitulat Ravenhead. Aceasta este una dintre cele mai asteptate lansari ale iernii, intrucat, atat in tara lor natala, cat si international, Orden Ogan sunt considerati unii dintre cei mai de seama continuatori ai power-metalului.
 
Pana acum, formatia a sustinut concerte la cele mai importante festivaluri din lume, printre care Wacken Open Air, ProgPower USA, Made of Metal Festival in Cehia si multe altele.
 
Pe data de 15 mai 2015, Orden Ogan va concerta in premiera in Romania, alaturi de Blind Guardian, Dirty Shirt si alte nume care vor fi confirmate in curand.
 
Romanian Rock Meeting este la a treia editie si, in anii precedenti, a adus in Romania nume importante ale scenei internationale, ca Pain of Salvation (2011) si Apocalyptica (2012). 2015 reprezinta anul comeback-ului Romanian Rock Meeting, care promite sa le ofere fanilor din tara, si nu numai, ocazia de a se intalni cu formatii iubite de fani si apreciate de criticii de specialitate.
 
Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas, online pe www.eventim.ro), prin sistemul PayPal sau direct de la sediul Maximum Rock Romania.
 
Atentie: Biletele la pretul promotional de 78 de lei sunt disponibile pana pe data de 31 ianuarie 2015! Vezi mai jos. 
 
Bilet VIP - 200 lei / 45.5 euro (40 bucati, disponibile doar prin PayPal) - include: 
- acces eveniment
 
- acces warm up party eveniment*
- acces meet & greet pentru toate formatiile din eveniment
- poster festival
- pachet cu materiale promotionale
* cu ocazia acestui eveniment se vor organiza mai multe concerte (warm up party-uri), iar cu acest bilet VIP dvs puteti alege unul dintre acestea.
 
Pentru persoanele care doresc sa achizitioneze bilete VIP, organizatorii vin in intampinarea lor si le ofera posibilitatea de a le plati in doua rate astfel:
- prima rata de 100 lei prin sistem PayPal
- a doua rata, in valoare de 100 lei, in ziua concertului la ridicarea biletului VIP de la casa de bilete.
 
Bilete Normale: 
  - 69 lei (15.5 euro) pana la data de 31.08.2014 - Sold Out!
  - 78 lei (18 euro) pana la data de 31.01.2015 (disponibile si prin reteaua Eventim) Disponibile! 
 
 
- 87 lei (20 euro)  in perioada 01.02.2015 - 31.03.2015 Indisponibile momentan!
  - 95 lei in perioada 01.04. - 16.05.2015 Indisponibile momentan!
  - 110 lei in ziua evenimentului: 17.05.2015 Indisponibile momentan!

Sursa: Promusic Prod


MAI MULTE DESPRE Orden Ogan
Posted by Dragos P., at 15:05 |  January 20, 2015  | 0 Comentarii  | 2541 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: ORDEN OGAN se alatura line-up-ului evenimentului Romanian Rock Meeting!

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri