stiri rock

ORDO ROSARIUS EQUILIBRIO: in aceasta seara in Bucuresti

ORDO ROSARIUS EQUILIBRIO: in aceasta seara in Bucuresti
Dupa multe peripetii cu avioane cu probleme si intarzieri interminabile, suedezii de la ORDO ROSARIUS EQUILIBRIO au ajuns in urma cu cateva ore in Bucuresti. Am tras cu ochiul in merchandise-ul lor si ne-a sarit in ochi noul album realizat in urma cu cateva zile, CD ce va aparea pentru prima data pe piata chiar in seara aceasta, in Kulturhaus. Pe langa CD-ul care arata ireprosabil ca booklet, Tomas a adus cu el si o varianta rara de vinyl care arata extraordinar, plus un set de tricouri nou-noute, dupa parerea noastra, cele mai frumoase de pana acum din intregul arsenal pe care il au trupetii. Cat despre muzica de pe "Songs 4 Hate and Devotion", ce sa iti spunem, este, de departe, cel mai intens si balansat album ORE! Cauta sa asculti astazi piesele "4141" sau "A Song 4 Hate And Devotion" si te vei convinge ca spunem adevarul!

Pe de alta parte, Zamil si partenera au inceput deja repetitiile pentru ceea ce iti vor arata diseara si te putem asigura ca va fi ceva ce nu ai mai vazut live in Romania... Si ce ar putea sa fie mai frumos decat sa vezi la lucru artisti bondage (Kinbaku Art) pe muzica ORDO ROSARIUS EQUILIBRIO! Va fi mai mult decat un concert sau un simplu show, va fi un elegant si elitist spectacol atat pentru cunoscatori cat si pentru cei deschisi spre altceva...

Iti recomandam sa fii acolo la ora 20, cand se va permite accesul in locatie, pentru a fi sigur ca iti vei procura cate ceva din merchandise-ul adus de suedezi! Reprezentatia va incepe in jurul orei 21.00 si se va termina la 22.30. Trupetii vor ramane insa in club pana dimineata, pentru a petrece o seara de neuitat impreuna cu toti cei interesati.

Te vedem si pe tine acolo in doar cateva ORE?Esti binevenit!

http://www.youtube.com/watch?v=_0LMJAnI90Y

Sursa: Echipa DonisART



MAI MULTE DESPRE Ordo Rosarius Equilibrio
Posted by Dragos P., at 14:27 |  November 05, 2010  | 0 Comentarii  | 2553 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: ORDO ROSARIUS EQUILIBRIO: in aceasta seara in Bucuresti

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri