stiri rock

ORPHANED LAND: o saptamana pana la concertul de la Bucuresti

ORPHANED LAND: o saptamana pana la concertul de la Bucuresti
A mai ramas o saptamana pana la concertul ORPHANED LAND (Israel), ARKAN (Franta), MYRATH (Tunisia), ARTWEG (Franta) de la Bucuresti!

Reamintim ca formatia ORPHANED LAND (Israel) revine in Romania cu un concert ce va avea loc pe data de 9 decembrie 2011, la The Silver Church Club din Bucuresti. Evenimentul, o colaborare intre Medien Events si Promusic Events (producator Nelu Brindusan) si sustinut de revista Maximum Rock, face parte din turneul The Tour to OR Shalem, care promoveaza materialul The Road To OR Shalom lansat in 2011.

In deschidere vor evolua formatiile: ARKAN (Franta), MYRATH (Tunisia), ARTWEG (Franta).

Ultimele bilete la pretul promotional de 58 lei! Dupa epuizarea acestora pretul biletului va fi de 68 lei, urmand ca in ziua evenimentului biletul sa poata fi achizitionat la pretul de 75 lei.

Cumpara acum bilet la acest concert si castigi invitatii la concertul Tarja Turunen si Arch Enemy!

Asa cum am anuntat, primele 50 de bilete participa la o extragere pentru 10 VIP pass-uri – meet & greet cu formatia Orphaned Land, astfel ca, persoanele interesate care au achizitionat bilete pana la data de 25 noiembrie 2011 (data este trecuta pe bilet), trebuie sa trimita un email cu numele intreg si codul de bare de pe bilet la adresa promo@promusicprod.ro. Castigatorii vor fi anuntati in data de 5 decembrie pe www.promusicprod.ro/orphanedland .

ORPHANED LAND a dorit sa transmita un mesaj fanilor din Romania:

 

Sursa: Promusic Prod.


MAI MULTE DESPRE Arkan, Myrath, Orphaned Land
Posted by Dragos P., at 14:48 |  December 02, 2011  | 0 Comentarii  | 3316 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: ORPHANED LAND: o saptamana pana la concertul de la Bucuresti

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri