stiri rock

OVERKILL: ciocolata europeana si thrash metal american!

OVERKILL: ciocolata europeana si thrash metal american!
Greu de crezut la prima vedere ca exista o legatura intre ciocolata europeana si thrash metal, dar iata, solistul trupei Overkill, Bobby „Blitz” Ellsworth a reusit combinatia castigatoare. La putin timp dupa casatoria cu Annette, de origine germana, careia ii lipsea ciocolata europeana, Ellsworth decide sa deschida impreuna cu sotia sa o ciocolaterie in New York, devenind el insusi un fan inrait al ciocolatei belgiene si nu numai. Din ciocolateriile sale, acum americanii pot cumpara delicii din toata Europa.

     Desi a suferit un atac cerebral in iunie 2002 in timpul unui concert al trupei Overkill in Germania, iar medicii i-au recomandat o viata cat mai departe de alcool, tutun sau alte tentatii, Ellsworth nu a renuntat la fumat si la berea sa favorita - Heineken.

     Orice ocazie de a reveni in Europa este speciala pentru Ellsworth, mai ales ca multe din rudele sale inca locuiesc pe „batranul continent”. Pentru concertul din 15 iunie de la Romexpo (concert ce va face parte din turneul de promovare a noului album The Electric Age - lansat in martie 2012) membrii Overkill au pregatit o serie de surprize fanilor romani! Astfel fanii Overkill din Romania vor avea ocazia sa asculte live atat piese noi de pe cel mai recent album dar si piese precum: The Years of Decay, Bring Me The Night sau Men At Work!
             
     Pentru toti cei ce doresc sa achizitioneze bilete pentru una sau mai multe zile ale festivalului OST FEST sau un loc in zona de campare, preturile biletelor si ale abonamentelor sunt urmatoarele:

     Preturile BILETELOR pentru fiecare din cele 3 zile de festival sunt:
-    500 lei Tribuna VIP (tribuna acoperita + catering inclus)
-    350 lei Fire Circle
-    265 lei Tribuna
-    120 lei Golden Circle
-    90 lei Gazon
-    30 lei Camping

       Preturile ABONAMENTELOR valabile pentru toate cele 3 zile  de festival sunt:
-    800 lei Tribuna VIP (tribuna acoperita + catering inclus)
-    525 lei Fire Circle
-    400 lei Tribuna
-    200 lei Golden Circle
-    150 lei Gazon
   
     Mai multe detalii despre festivalul OST FEST precum si despre trupele care vor canta in toate cele trei zile de festival se pot gasi gasi accesand: www.OstFest.ro.

     Pentru toti cei ce isi doresc sa-i asculte live pe Overkill, Lake of Tears, W.A.S.P., Mötley Crüe, Motörhead, Europe, Dimmu Borgir, Megadeth, Manowar, HollyHell, Trooper si nu numai, biletele si abonamentele pot fi cumparate din urmatoarele locatii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinele Flanco, Librariile Adevarul, Magazinele Diverta, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor sau Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro sau MYTICKET.ro.

     ~~Festivalul OST FEST va avea loc in perioada 15-17 iunie 2012 la Romexpo Bucuresti si este un eveniment organizat de Project Events, in colaborare cu Cavalleria Events! Eveniment prezentat de ROCK FM.~~

Sursa: ProjectEvents


MAI MULTE DESPRE Overkill
Posted by H., at 00:17 |  April 18, 2012  | 0 Comentarii  | 3076 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: OVERKILL: ciocolata europeana si thrash metal american!

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri