stiri rock

OZONE MAMA semnează cu casa de discuri californiană Ripple Music

OZONE MAMA semnează cu casa de discuri californiană Ripple Music
Trupa maghiară de retro-rock Ozone Mama a semnat recent un contract cu Ripple Music, o casă de discuri americană axată pe diferite forme de vintage rock, stoner, doom etc. Ajungând colegi de label cu formaţii ca Wo Fat, Mothership sau Kingnomad, rockerii budapestani se află fără îndoială în companie bună. EP-ul Freedom din 2013 atrăsese deja atenţia radiourilor de peste ocean, oferta de la Ripple Music venind după concertele susţinute recent de trupă în Canada şi America.

„Le-a plăcut albumul nostru anterior [Sonic Glory] – a declarat chitaristul Gábor András pentru Now magazin – aşa că ne-au contactat. Le-am arătat piesele noi şi au fost mulţumiţi de ele. Am semnat până la urmă contractul după un schimb de emailuri care a durat un an”.

LP-ul ce urmează să fie lansat de Ripple Music în ianuarie 2018 se va numi Cosmos Calling şi va fi al treilea în cariera formaţiei, după The Starship Has Landed din 2011 şi Sonic Glory din 2016. O piesă de pe Cosmos Calling poate fi ascultată pe pagina Bandcamp a formaţiei:





Sursa


MAI MULTE DESPRE Ozone Mama
Posted by Gabriel Szünder, at 14:13 |  October 20, 2017  | 0 Comentarii  | 2134 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: OZONE MAMA semnează cu casa de discuri californiană Ripple Music

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri