stiri rock

Parcare speciala pentru motociclete la I AM THE ROCKER

Parcare speciala pentru motociclete la I AM THE ROCKER
Phoenix Entertainment pune la punct toate detaliile pentru un festival de  standarde internaționale, așa că s-a gândit și la transportul și confortul fanilor așteptați la I AM THE ROCKER.

Astfel, la cel mai interesant festival de rock și metal al verii, fanii pot veni cu motocicletele și vor avea parte de o intrare specială. Aceștia vor avea parte de un tratament cum se cuvine: vor avea la dispoziție o parcare specială, precum și o “garderobă” special amenajată și securizată unde își pot lăsa cărțile sau celelalte accesorii.

Reamintim fanilor că la I AM THE ROCKER asigurăm și o zonă de camping pentru doar 9 lei, cu dușuri și toalete incluse, iar în cadrul festivalului apa plată este complet gratuită.

Cele trei scene amplasate la Romexpo vor găzdui show-urile a peste 20 de trupe. Confirmările de până acum includ: , Dream Theater, Black Star Riders, Mayhem, Carcass, Skindred, Kamelot, Arkona, Myrath, Terrana, Celelalte Cuvinte, Kempes, Dirty Shirt, White Walls, Goodbye to Gravity, Breathelast, Days of Confusion, Odd Crew, Diamonds are Forever, Kistvaen, Hatemode și Blutrină. Iar line-up-ul nu este final, noi surprize vor fi anunțate în curând.

În afară de muzică, fanii vor avea o mulțime de activități și de concursuri care să le transforme weekend-ul de 4-5 iulie într-o experiență unică. Așadar, participanții pot pleca acasă cu amintiri de neuitat și premii consistente de la Beer Championship, Best Dressed Rocker (male and female), Most interesting tattoo (male and female), Pogo contest, Air guitar contest si multe alte atractii. Înscrierile și detalii despre concursuri sunt disponibile pe www.iamtherocker.com.

Biletele sunt disponibile exclusiv în regim de abonament la prețul de 220 de lei, iar în zilele evenimentului – 250 de lei. Atât abonamentele, cât și biletele pentru parcarea motocicletelor și pentru camping pot fi achiziționate din rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online, pe www.eventim.ro

Sursa: Phoenix Entertainment


MAI MULTE DESPRE Arkona, Black Star Riders, Breathelast, Carcass, Celelalte Cuvinte, Days of Confusion, Diamonds are Forever, Dirty Shirt, Dream Theater, Goodbye to Gravity, Hatemode, Kamelot, Kempes, Kistvaen, Mayhem, Myrath, White Walls
Posted by H., at 09:47 |  April 14, 2015  | 0 Comentarii  | 3236 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Parcare speciala pentru motociclete la I AM THE ROCKER

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri