stiri rock

PARKWAY DRIVE: doua saptamini pina la concertul de la Bucuresti

PARKWAY DRIVE: doua saptamini pina la concertul de la Bucuresti
Mai putin de doua saptamani ne despart de cel mai mare eveniment metalcore al verii.

Parkway Drive, unul din cele mai mari grupuri ale noului val metal international, ajunge pentru prima data in Romania pentru un concert ce va avea loc in data de 6 iulie in Club Silver Church din Capitala. Formatia va veni la Bucuresti cu propriul backline si staff tehnic pentru a asigura sunetul si forta atat de mult indragita de fani.

Un nume deloc pretentios, australienii au cerut pentru Bucuresti fructe proaspete, carne asortata si branzeturi, produse din soia, suc de fructe, cereale, iaurturi si lapte din soia. Pe scena apa plata si sticlele de Gatorade devin o necesitate. 11 oameni se vor afla in echipa Parkway Drive pentru a asigura un show ce cu siguranta va ramane in istorie!

In deschiderea concertului vor evolua:
Crize (special reunion show)
Protest Urban (special reunion show)
Cap de Craniu
Deliver The God
Rock Norris


Un eveniment organizat de Mighty Owl Productions si prezentat de METALHEAD.RO
Peste 100.000 de albume vandute pe plan mondial, premiul ARIA pentru Best Hard Rock/Heavy Metal Album, turnee internationale cu Hatebreed, In Flames, Chimaira, Shadows Fall, As I Lay Dying, Bleeding Through, Alexisonfire, participarea la Download Festival si Sonisphere, acestea sunt doar cateva din reusitele de pana acum ale grupului Parkway Drive.

Parkway Drive provin din Australia iar actualmente este considerata drept una din cele mai importante formatii de metalcore din lume. Grupul are la active trei albume, un DVD, 3 EP-uri si doua material split.
Atat cei din Bucuresti cat si din afara orasului pot face rezervari pe adresa rezervarifabrica@yahoo.com. Rugam subiectul mailului sa fie 'Rezervari Parkway Drive'. Biletele vor putea fi ridicate pe baza rezervarilor in ziua concertului, inca de la primele ore ale diminetii. Evenimentul va avea loc in Club Silver Church!
Este pentru prima data cand un nume cu o importanta atat de mare pentru scena metalcore viziteaza Romania.


MAI MULTE DESPRE Cap De Craniu, Crize, Deliver the God, Parkway Drive, Protest Urban
Posted by Klawz, at 22:23 |  June 27, 2011  | 0 Comentarii  | 3914 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: PARKWAY DRIVE: doua saptamini pina la concertul de la Bucuresti

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri