stiri rock

Participa la meet & greet cu formatia HELLOWEEN

Participa la meet & greet cu formatia HELLOWEEN
Toate persoanele care achizitioneaza bilete pana la data de 25 februarie pentru concertul HELLOWEEN - GAMMA RAY (16.03.2013), intra automat la o extragere pentru 5 pass-uri speciale Helloween ce le ofera posesorilor posibilitatea de a participa la meet & greet cu formatia HELLOWEEN. Cei care au achizitionat deja bilete intra automat la aceasta extragere.

In data de 27 februarie organizatorii vor anunta, AICI, seriile biletelor castigatoare.

Reamintim ca formatiile HELLOWEEN si GAMMA RAY vor pleca intr-un turneu european intitulat Hellish Rock Part II incepand cu luna martie 2013, iarpe data de 16 martie 2013 (sambata) acesta va ajunge si la Bucuresti.

Concertul va avea loc la Arenele Romane si este organizat de Promusic Events impreuna cu revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan).

Biletele pot fi achizitionate din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:
87 lei (pret promotional): primele 350 de bilete Sold Out!
97 lei: (pret normal): urmatoarele bilete pana la data de 15 martie 2012
110 lei: bilet achizitionat in ziua concertului.

Straight out of Hell, noul album al formatiei Helloween, a fost lansat in data de 18 ianuarie 2013. Acesta a fost produs alaturi de Charlie Bauerfeind in studioul Mi Sueno. Charlie a mai lucrat cu formatia Helloween in trecut, dar si cu formatii precum Angra, Blind Guardian, Primal Fear, Rage, HammerFall sau Saxon.

Sursa: PM & MR Crew


MAI MULTE DESPRE Gamma Ray, Helloween
Posted by H., at 23:06 |  February 12, 2013  | 0 Comentarii  | 1997 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Participa la meet & greet cu formatia HELLOWEEN

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri