stiri rock

Participa la meet & greet cu formatia SABATON!

Participa la meet & greet cu formatia SABATON!
Toti cei care achizitioneaza bilete pana la data de 15 februarie pentru concertul Sabaton - Eluveitie - Wisdom (19.03.2013), intra automat la o extragere pentru 10 pass-uri speciale ce le ofera posesorilor posibilitatea de a participa la meet & greet cu formatia Sabaton. Cei care au achizitionat deja bilete intra automat la aceasta extragere. In data de 17 februarie organizatorii vor anunta, pe aceasta pagina, seriile biletelor castigatoare.

Reamintim ca suedezii de la SABATON au dat startul turneului european Swedish Empire ce promoveaza ultimul material discografic intitulat Carolus Rex (lansat in mai 2012 via Nuclear Blast). Turneul va ajunge si in Romania (Bucuresti) pe data de 19 martie 2013. Dupa cererea foarte mare de bilete venita din partea fanilor, evenimentul a fost mutat intr-o noua locatie mult mai spatioasa: Turbohalle. Amanunte despre noua locatie gasiti aici.

Concertul din Romania este organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan), iar in deschidere sunt invitate formatiile Eluveitie (Elvetia) si Wisdom (Ungaria).

Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe http://www.eventim.ro) si au urmatoarele preturi:

60 lei - primele 100 buc - Sold Out!
68 lei - urmatoarele bilete pana la data de 18 martie 2013
75 lei - in ziua concertului (19 martie 2013). Se achizitioneaza NUMAI de la intrare.

Sursa: PM & MR Crew


MAI MULTE DESPRE Eluveitie, Sabaton
Posted by H., at 23:02 |  February 11, 2013  | 0 Comentarii  | 1858 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Participa la meet & greet cu formatia SABATON!

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri