stiri rock

PAUL GILBERT a plecat in turneul european de promovare al noului sau album

PAUL GILBERT a plecat in turneul european de promovare al noului sau album

Turneul de promovare al noului album semnat Paul Gilbert, intitulat “Silence Followed by a Defening Roar” a debutat in data de 23 septembrie si se va incheia la finalul lunii noiembrie. Printre cele nu mai putin de 59 de spectacole sustinute de Gilbert se numara si cel de la Bucuresti, din data de 17 octombrie, la Becker Brau Live Music.
Lista tarilor in care va concerta chitaristul este cu adevarat impresionanta, turneul din aceasta toamna fiind de foarte mari proportii! Astfel, pe langa Romania, Gilbert va concerta in tari ca Belgia, Olanda, Norvegia, Danemarca, Germania, Suedia, Polonia, Croatia, Ungaria, Grecia, Italia, Franta, Spania, Portugalia sau Marea Britanie.

Albumul “Silence Followed by a Defening Roar”, lansat in primavara anului 2008, sub egida Shrapnel Records, este cel de-al doilea album instumental conceput de Gilbert si contine 11 piese. “Albumul contine unele dintre cele mai feroce, emotionale si creative piese pentru chitara compuse de mine”, spune chiar artistul.

Inainte de a ajunge in Bucuresti, Gilbert va concerta in Croatia si Serbia, iar din Romania va pleca spre Bulgaria si apoi Grecia.
Trebuie mentionat ca biletele VIP puse in vanzare pentru concertele Paul Gilbert sunt sold out pentru 52 dintre cele 59 de locatii. Una dintre facilitatile oferite de aceste bilete sunt chiar lectii de chitara de la insusi Paul Gilbert. Pe langa o lectie de chitara cu durata de o ora, posesorii de bilete VIP vor beneficia de acces la soundcheck, un pass oficial, un tricou cu Paul Gilbert, un CD, un DVD si o pana de chitara. Pretul unui bilet VIP este de 160 de euro.



MAI MULTE DESPRE Paul Gilbert
Posted by at 00:00 |  September 26, 2008  | 0 Comentarii  | 3716 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: PAUL GILBERT a plecat in turneul european de promovare al noului sau album

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri