stiri rock

Paul Rodgers (BAD COMPANY, ex-QUEEN) sau Billy Idol alaturi de AEROSMITH

Paul Rodgers (BAD COMPANY, ex-QUEEN) sau Billy Idol alaturi de AEROSMITH
Potrivit The Pulse Of Radio, chitaristul formatiei Aerosmith, Joe Perry l-a intrebat pe Paul Rodgers daca este interesat sa il inlocuiasca pe Steven Tyler in Aerosmith. Insa Paul Rodgers se pare ca a declinat oferta lui Perry, spunandu-i acestuia ca doreste sa isi indrepte atentia asupra reuniunii formatiei Bad Company.

Publicatia britanica Classic Rock Magazine a mentionat faptul ca Joe Perry l-ar fi contactat si pe Billy Idol pentru a se alatura trupei, insa si acesta a declinat oferta primita din partea lui Joe.

Alte nume vehiculate de a il inlocui pe Steven Tyler in Aerosmith precum Lenny Kravitz sau Sebastian Bach (ex-Skid Row) au negat zvonurile in aceasta privinta in trecut.

Lenny Kravitz:

"Pe cat de mult sunt flatat ca Aerosmith m-au luat in considerare pentru a deveni urmatorul solist al trupei, Steven Tyler este un prieten de familie, si nici o alta voce nu l-ar putea inlocuii. Sper ca aceasta formatie sa ramna impreuna. Sunt clasici."

Sebastian Bach (ex-Skid Row):

"Iubesc Aerosmith, dar am piesele mele. Daca as putea sa o fac? Ascultati Back in the Saddle, pot spune ca da! Dar nu sunt Steve Tyler."

Un alt nume al scenei hard rock, Kelly Hansen (Foreigner) nu vede Aerosmith existand fara Steven Tyler:

"Nu este posibil. Fara Tyler, Aerosmith ar fi un grup diferit. Poate ca ar fi mai bine sa opteze pentru un alt nume."


MAI MULTE DESPRE Aerosmith
Posted by H., at 15:31 |  January 30, 2010  | 0 Comentarii  | 3560 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Paul Rodgers (BAD COMPANY, ex-QUEEN) sau Billy Idol alaturi de AEROSMITH

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri