stiri rock

PeakNoise Festival 014 in Question Mark: detalii finale

PeakNoise Festival 014 in Question Mark: detalii finale
INSRT Booking anunta primul eveniment. PeakNoise Festival 014 aduna pe aceeasi  scena in 3 zile de concert 12 trupe rock alternative/experimental. Festival va avea loc intre 18 si 20 septembrie in clubul Question Mark din Bucuresti.
Prima zi de festival va avea loc Joi, 18 septembrie, si ii va avea ca invitati pe:

The Eyes Have It - Trupa de alternative metal a carei muzica se caracterizeaza prin alternarea de riffuri agresive cu pasaje melodic. Temele abordate in versuri variaza de la mesaje socio-politice la trairi interne.
http://www.facebook.com/tehi.band
http://soundcloud.com/theeyeshaveit
http://www.youtube.com/user/TEHIOfficial

White Ash - Este o trupa al carei stil este o combinatie intre atentie si neatentie la curentul alternativ. Directia curentului fiind de la public catre trupa si invers.
http://www.facebook.com/whiteashRO
http://whiteashro.wix.com/band-page-white-ash
http://www.youtube.com/playlist?list=PL-r4M2QCCojYMhxcwLpiAgWa8riQdvXhe

COD - Trupa ce aduce in scena romaneasca de underground stilul post grunge cu influente stoner. Dupa multi ani de cantat pe la festivaluri, trupa a lansat albumul de debut ``I need to get out``, material concept ce reflecta calatoria omului pentru eliberarea sinelui.
http://www.facebook.com/trupacod
http://www.youtube.com/channel/UCfDI9RX8Wu7DR3X2bQ0Tg3Q

Tragic - De la primul concert pe care trupa l-a sustinut in 2007 si pana acum,trupa a evoluat constant. Nefiind legati de nici un stil anume, si nici nu dorind a fi, membrii trupei au ales din influentele muzicale variate un termen care sa exprime succint ce canta ei, tragic metal.
http://www.facebook.com/pages/Tragic/121614661240167
https://www.youtube.com/channel/UC_sUFF62zIr_CRf3ayIikNA



Vineri, 19 septembrie:

Ziua de vineri este dedicata rock-ului experimental poetic, dramatic, pervers  si intunecat. Pe scena din Question Mark vor urca trupe precum:
Pandrea - Baietii isi descriu muzica ca fiind un ``ghiveci stricat de rock, alternative si noise``, noi spunem ca muzica lor este mai mult o stare pe care o simti cu ochii inchisi.
http://www.facebook.com/pandrea666
http://pandrea.bandcamp.com/
http://www.youtube.com/channel/UCCSXoOj-jhKbJpulo4Kv-6g

Faunlet - Perversa si intunecata, muzica lor combina franturi si nuante de post-punk, shoegaze, gothic noise, post-rock si doompop, intr-un stil pe care ei il numesc Dark Gaze.
http://www.facebook.com/FaunletOfficial
http://faunlet.bandcamp.com/
http://www.youtube.com/user/FaunletOfficial

Astero - Vine de la expresia "emotional range of a tea spoon"; trupa imbina cu succes elemente de rock alternativ/ mici influente de sludge si metal peste care adauga versuri rupte din derapajele societatii.
http://www.facebook.com/Astero.Band
http://www.astero.ro/
http://www.youtube.com/channel/UCzVecJyhmG927wZ4e2N664Q

Loungerie II - Este o fuziune progresiva, sustinuta de o atmosfera ritualistica, fraze indie rock si varii sensibilitati jazz. Ceea ce pare pentru unii o trupa independenta esoterica este de fapt un cvintet motivat de atitudine DIY.
http://www.facebook.com/LoungerieII
http://loungerietwo.bandcamp.com/
http://www.youtube.com/user/LOUNGERIEII



Sambata, 20 septembrie

Schimbam registrul si trecem in partea sofisticata de rock alternativ marcat de elemente pozitive. La prima strigare pe scena vor urca:

Shesdead - Este o trupa al carei stil se caracterizeaza incepand cu 2012 a fi mai relaxat, psihedelic, stil ce a adus in 2013 primul single, “Pasare Rara”, cat si primul videoclip, pentru piesa cu acelasi nume.
http://www.facebook.com/shesdeadromania
http://www.youtube.com/channel/UCZePDobfoEktmeI1I_znoKw

Harlequin_Jack - Se scalda  in rock alternativ, electronic și niște  weird indie. Recent au lansat un al doilea videoclip la piesa Vitamins si au avut piese precum Investigate si  The Letter la mai multe radiouri online, printre care si la Radio Guerrilla.
http://www.facebook.com/harlequin.jack
http://soundcloud.com/harlequin_jack
http://www.youtube.com/channel/UCsxMBkfzrDFuND9cIAKRTmQ

Crowd Control - Este un proiect sonic bucurestean via Rm. Valcea, care ofera alternative noi si eclectic in peisajul loca. Cu fiecare performance, trupa ofera o calatorie la granita subtire dintre manifest social, underground, post-punk si dub.
http://www.facebook.com/CrowdControlRO
http://crowdcontrolro.bandcamp.com/
http://www.youtube.com/user/crowdcontrolro

Sophisticated Lemons - Sunt o trupa de rock alternative din Bucuresti formata in anul 2009. De-a lungul timpului trupa a urcat pe scena B’Estfest, Ursus Evolution si Stufstock. Totodata, Sophisticated Lemons a fost prima trupa care a intrat direct pe locul I in clasamentul Radio Top Show la Radio Guerrilla.
http://www.facebook.com/sophisticatedlemons
http://soundcloud.com/sophisticatedlemons
http://www.youtube.com/channel/UCDO0HBAmSz-2YCyTWHQ3WIQ


Abonamentele si biletele se gasesc la bar la bar incepand cu data de 1 Septembrie la preturile de mai jos

- Joi: 15 Lei
- Vineri: 20 Lei
- Sambata: 20 Lei
- Abonament: 35 Lei

Bratarile pentru suport se gasesc in avans la club, Question Mark, Calea Victoriei 48-50, de Luni pana Vineri, intre orele 17:00 - 20:00.

Concertele vor incepe, zilnic, la ora 21:00.


Mai multe detalii despre festivalul PeakNoise 014 se pot afla de pe pagina de Facebook a festivalului - https://www.facebook.com/events/284515108403770/ .


INSRT Booking - https://www.facebook.com/insrtbooking

Question Mark - https://www.facebook.com/questionmarklp

Sursa: INSRT Booking


MAI MULTE DESPRE Astero, Shesdead, Tragic
Posted by H., at 11:04 |  August 31, 2014  | 0 Comentarii  | 2821 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: PeakNoise Festival 014 in Question Mark: detalii finale

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri