stiri rock

Perioada de inscriere pentru WOA Metal Battle 2010 ROMANIA se apropie de sfarsit

Perioada de inscriere pentru WOA Metal Battle 2010 ROMANIA se apropie de sfarsit
W:O:A Metal Battle Romania 2010: vineri, 8 ianuarie, este ultima zi de înscrieri la preselecţia pentru marea competiţie internaţională!

Perioada înscrierilor la preselecţia organizată în România pentru marele concurs internaţional W:O:A Metal Battle se apropie de final. Ultima zi în care formaţiile din România se pot înscrie în concurs este vineri, 8 ianuarie 2010.

În urma preselecţiei naţionale, Asociaţia Rockin' Transilvania, partenerul oficial al concursului W:O:A Metal Battle în România va acorda şi în acest an unei formaţii din România şansa de a urca pe scena unuia dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume: WACKEN OPEN AIR, eveniment care se desfăşoară anual la Wacken, în Germania, şi se bucură de participarea a aproximativ 80.000 de spectatori din întreaga lume!

Din 2004, de când se desfăşoară anual, W:O:A Metal Battle a devenit între timp un mare concurs internaţional de talente pentru tinere trupe ale genului. Trupe câştigătoare din Germania, Israel, Brazilia, precum şi actuala „campioană”, formaţia Crysis (Spania) sunt dovezi ale caracterului internaţional ale acestui concurs, precum şi a faptului că în întreaga lume există nenumărate trupe, tinere şi foarte talentate, care merită să fie descoperite.

Trupele câştigătoare la acest concurs pot să se bucure de diverse premii din partea partenerilor concursului, precum Artist Price Endorsement Deals. Trupele care câştigă marea finală internaţională a concursului se bucură de premiul principal constând într-un contract cu casa de discuri Wacken Records.

În prezent, W:O:A Metal Battle se desfăşoară în 25 de ţări diferite. În plus, se poartă discuţii pentru intrarea SUA şi Canada în rândul ţărilor participante. Noi ţări participante în anul 2010 sunt Danemarca, Cehia, Portugalia şi Marea Britanie.

Următoarea finală internaţională va avea loc în perioada 05.–07.08.2010, în cadrul marelui festival Wacken Open Air 2010, pe scena W.E.T. Stage.

Condiţiile de participare, precum şi informaţii diverse despre ţările participante, formaţii câştigătoare etc. pot fi găsite pe internet, la adresa www.metal-battle.com

CONDIŢII DE PARTICIPARE în 2010 – pot participa trupele din România care:
- nu au contract în derulare cu vreun label (casă de discuri) şi nici nu sunt pe cale să încheie un astfel de
contract;
- sunt în măsură să concureze susţinând un recital live cu durata de 30 de minute;
- nu au câştigat vreo semifinală regională sau naţională în 2010 (mai precis, se pot înscrie din nou toate formaţiile care au participat la preselecţia din 2009, cu excepţia câştigătorului finalei naţionale);
- înscrierea la concurs se face începând din acest an numai online, prin trimiterea formularului de înscriere completat corespunzător prin e-mail, la adresa sibiurock-metalbattle@yahoo.de Cererea de înscriere va
cuprinde în mod obligatoriu adresa paginii voastre oficiale de internet (poate fi şi MySpace, de exemplu), care să conţină neapărat biografia trupei, câteva fotografii şi cel puţin trei piese (audio) compuse şi interpretate de voi. Începând din acest an W:O:A Metal Battle acceptă şi înscrieri online prin intermediul Sonicbids, la adresa: http://www.sonicbids.com/Opportunity/OpportunityView.aspx?c=5305

Dacă doriţi să vă înscrieţi în concurs prin intermediul Sonicbids, atunci nu mai este necesar să aveţi un site care să cuprindă informaţiile şi piesele necesare pentru concurs, toate acestea le puteţi grupa excelent într-un amplu dosar electronic de presă în cadrul contului vostru creat pe Sonicbids. Totuşi, şi în acest caz este obligatoriu să ne trimiteţi formularul de înscriere prin e-mail.

Pentru fiecare formular de înscriere primit pe adresa de e-mail mai sus menţionată va fi trimis un mesaj de confirmare prin e-mail. În cazul în care aţi trimis formularul de înscriere prin e-mail şi nu primiţi confirmarea de primire din partea noastră în termen de cel mult 48 de ore, vă rugăm să ne retrimiteţi mesajul de înscriere.

Formularul de înscriere şi informaţii suplimentare se găsesc pe pagina de internet a concursului, http://www.metal-battle.com/metal-battle/romania/

Sursa: Asociatia Rockin' Transilvania, partener oficial al W:O:A Metal Battle în România
Posted by Klawz, at 17:53 |  January 07, 2010  | 0 Comentarii  | 3538 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Perioada de inscriere pentru WOA Metal Battle 2010 ROMANIA se apropie de sfarsit

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri