stiri rock

Peste 60 de artisti si 30 de ore de muzica la Tuborg Green Fest!

Peste 60 de artisti si 30 de ore de muzica la Tuborg Green Fest!

Tuborg Green Fest se bucura in acest an de participarea unora dintre cei mai apreciati artisti internationali si romani ai momentului, line-up-ul final incluzandu-i pe Chicane, Guano Apes, Stefan Banica, Zdob si Zdub, The Herbaliser, The Crystal Method, Suie Paparude, AB4, Vita de Vie, Sensor, Mandinga, Publika si Silent Disco. Pe parcursul celor trei zile de festival, Tuborg va da liber la distractie cu mai mult de 60 de artisti, care vor asigura peste 30 de ore de muzica pe scena principala si in arena Silent Disco. Desfasurat in primul weekend al lunii septembrie, in perioada 4-6 septembrie, evenimentul va aduce pe langa show-urile electrizante multe alte extra-atractii de festival, pentru o experienta completa.

Tuborg Green Fest isi va deschide portile pe data de 4 septembrie la ora 16:00, prima zi fiind dedicata ritmurilor electro. Cei care vor da startul concertelor si distractiei vor fi membrii trupei Sensor, dupa care pe scena vor urca Michi, Dobrica si Bean de la Suie Paparude. Pionierii americani ai muzicii electronice, The Crystal Method, vor mixa in premiera in Romania pentru publicul Tuborg Green Fest, DJ setul acestora fiind urmat de show-ul live al “parintelui imnurilor din Ibiza”, Chicane. Proiect renumit pentru hiturile “Saltwater”, „Offshore”, „Love On The Run” si “Don’t give up”, Chicane va fi capul de afis al primei zile de festival, show-ul acestora fiind programat sa inceapa in jurul orei 21:30.

Ziua de 5 septembrie va purta amprenta riff-urilor de chitara, spre bucuria fanilor muzicii rock. Portile celei de-a doua zile se vor deschide la ora 15:00, cu un warm-up de doua ore. Alternative, etno-alternative, hip-hop-jazz si hardcore vor fi cuvintele cheie ce vor caracteriza cea de-a doua zi de Tuborg Green Fest, in Parcul Izvor urmand a concerta AB4, Zdob si Zdub si The Herbaliser. Guano Apes, una dintre cele mai reprezentative trupe rock din Europa, renumita pentru show-urile live explozive, va tine capul de afis al acestei zile, incepand cu ora 21:30.

Ultima zi a festivalului va aduce in fata publicului nume din zona pop-rock romaneasca, seara urmand a fi incheiata de un impresionant show live marca Stefan Banica & Friends. Artistul promite si de data aceasta un concert spectaculos si diferit fata de cele cu care si-a obisnuit deja fanii, urmand a invita pe scena cativa dintre cei mai apropiati prieteni ai sai, nume cunoscute ale muzicii autohtone. Ziua de 6 septembrie va fi deschisa de Publika, urmand ca in aceeasi zi pe scena Tuborg Green Fest sa urce si Mandinga si Vita de Vie.

Alaturi de concertele explozive de pe scena principala a Tuborg Green Fest, participantii la festival vor avea ocazia sa se distreze in primele doua zile ale festivalului si pe piesele mixate de DJ-ii Silent Disco. Bucurandu-se si de prezenta a doi guest DJ autohtoni – primul nume confirmat fiind Gojira – after-party-urile vor avea loc in serile de 4 si 5 septembrie, incepand cu ora 23:00, in arena Silent Disco.

Cei interesati sa afle mai multe detalii despre festival, precum si programul complet al Tuborg Green Fest, o pot face accesand site-ul  www.tuborg.ro.

Produs de Emagic, Tuborg Green Fest se va desfasura in perioada 4-6 septembrie, in Parcul Izvor din Bucuresti, accesul publicului fiind gratuit. Conceptul Tuborg Green Fest a inceput sa “zguduie” Europa incepand cu anul 2005, cand inca de la primele editii, fanii au avut ocazia sa se bucure de show-urile live ale unor artisti renumiti precum Red Hot Chilli Peppers, Kaiser Chiefs sau Metallica. In prezent, Tuborg este marca din spatele celor mai mari evenimente muzicale live din intreaga Europa si nu numai. Calendarul muzical al marcii Tuborg in anul 2009 mai include evenimente precum Exit (Serbia), cel mai mare festival de muzica din Europa de Est, Glastonbury si Hard Rock Calling in UK si Sunburst in Malaezia. Sub umbrela Green Fest au fost organizate pana acum numeroase evenimente de amploare, beneficiind de participarea unor artisti precum Red Hot Chili Peppers, Metallica, Linkin Park, Franz Ferdinand, Cypress Hill, David Guetta, Faithless, Kasabian sau Whitesnake, evenimente care au atras sute de mii de spectatori in fata scenelor.



MAI MULTE DESPRE Guano Apes, Zdob Si Zdub
Posted by Emagic, at 00:00 |  August 12, 2009  | 0 Comentarii  | 5692 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Peste 60 de artisti si 30 de ore de muzica la Tuborg Green Fest!

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri