stiri rock

Posesorii de bilete VIP vor primi lectii de chitara de la PAUL GILBERT

Posesorii de bilete VIP vor primi lectii de chitara de la PAUL GILBERT

Pentru concertul extraodinar Paul Gilbert din data de 17 octombrie de la Becker Brau Live Music Club au fost puse in vanzare sase bilete VIP, una dintre facilitatile oferite de aceste bilete fiind chiar lectii de chitara de la insusi Paul Gilbert.
Astfel, posesorii de bilete VIP vor beneficia de o lectie de chitara cu durata de o ora, acces VIP la soundcheck, un pass oficial, un tricou cu Paul Gilbert, un CD, un DVD si o pana de chitara. Pretul unui bilet VIP este de 160 de euro.
Pentru modalitatea de cumparare a biletelor, va rugam consultati:

http://www.paulgilbert.com/viptickets.html

Avand in vedere ca exista doar sase astfel de bilete, cei care doresc sa achizitioneze unul sunt sfatuiti sa se grabeasca.

IMPORTANT: Biletele VIP sunt nominale, pentru a impiedica vanzarea acestora la suprapret! Posesorii de bilete VIP sunt rugati sa prezinte la ridicarea biletului un act de identitate.

Becker Brau Live Music Club va invita in data de 17 octombrie la un concert extraordinar sustinut de faimosul chitarist Paul Gilbert (ex Racer X si Mr. Big), aflat in premiera absoluta in Romania. Concertul va incepe la ora 20.00, iar in deschiderea evenimentului vor urca pe scena  trupa romaneasca pop-rock Asha, alaturi de invitatul special Christian Becker.
Concertul Paul Gilbert este realizat cu sprijinul ARTMANIA si First Contact Agency.
Mai multe detalii pe www.paulgilbert.com si www.paulgilbert.artmania.ro



MAI MULTE DESPRE Paul Gilbert
Posted by at 00:00 |  September 10, 2008  | 0 Comentarii  | 3565 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Posesorii de bilete VIP vor primi lectii de chitara de la PAUL GILBERT

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri