stiri rock

PRIMAL FEAR - BRAINSTORM: noi iti platim biletul la acest concert!

PRIMAL FEAR - BRAINSTORM: noi iti platim biletul la acest concert!
Formatia Primal Fear revine in Romania pentru un concert ce face parte din turneul european de promovare al celui mai nou material discografic intitulat Unbreakable. Lansarea noului produs muzical va avea loc in Europa pe data de 20 ianuarie 2011 iar concertul de la Bucuresti, organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan), va avea loc in data de 8 aprilie in The Silver Church Club.

Ralf Scheepers, solistul vocal al formatiei Primal Fear a declarat: “Nu am uitat de primirea calduroasa de care am avut parte data trecuta cand am cantat alaturi de Judas Priest, insa de data aceasta va fi un concert special fiindca noi vom fi headlineri si prezentam un material nou care suna excelent.”

In deschidere sunt invitate cateva formatii, printre care si germanii de la Brainstorm.

Noi iti platim biletul pentru concertul Primal Fear - Brainstorm de la Bucuresti!
Cumpara un bilet la concertul de la Bucuresti ce va avea loc pe data de 8 aprilie, trimite numele tau si seria biletului la adresa: promo@promusicprod.ro (subiect: Primal Fear) si poti fi una dintre cele 5 persoane carora noi le platim (returnam banii pe) biletul de concert!
Oferta este valabila pentru biletele achizitionate pana la data de 10 februarie 2012 si pentru biletele achizitionate pana in acest moment!

Pagina oficiala a evenimentului:  www.promusicprod.ro/primalfear
Pagina de FACEBOOK a evenimentului poate fi accesata AICI.

Bilete:
Numarul biletelor este limitat la 500 de bucati, iar acestea se pot achizitiona prin comanda AICI sau din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas la urmatoarele preturi:

65 lei pentru primele 100 bucati (Primele 50 de bilete participa la o extragere pentru 15 pass-uri meet and greet cu trupa Primal Fear)
75 lei pentru urmatoarele bilete, pana la data de 7 aprilie 2012
85 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 8 aprilie 2012. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului, in limita biletelor disponibile.
O lista cu toate magazinele Germanos din tara unde gasiti bilete pentru
acest concert se poate studia AICI



MAI MULTE DESPRE Brainstorm, Primal Fear
Posted by Klawz, at 13:40 |  January 26, 2012  | 0 Comentarii  | 2666 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: PRIMAL FEAR - BRAINSTORM: noi iti platim biletul la acest concert!

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri