stiri rock

PRIMAL FEAR si ROSS THE BOSS la B'ESTFEST

PRIMAL FEAR si ROSS THE BOSS la B'ESTFEST

Dupa Judas Priest, inca doua nume au confirmat participarea la B’ESTFEST AFTERSHOCK: PRIMAL FEAR si ROSS THE BOSS (ex-Manowar)!

AFTERSHOCK - a patra zi de B’ESTFEST - va avea loc pe 11 iulie si va fi in totalitate dedicata muzicii rock. Alaturi de Judas Priest, Primal Fear si Ross The Boss urmeaza a fi confirmate si alte nume ale scenei rock din Romania si din afara.

Trupa heavy/power metal Primal Fear s-a nascut in Germania, in 1997, fiind formata in prezent din Ralf Scheepers (voce/ ex-Gamma Ray), Mat Sinner (bass si voce), ) Randy Black (tobe), Magnus Karlsson si Henny Wolter (chitara). De-a lungul a peste un deceniu de cariera, Primal Fear a lansat numeroase albume de studio, materiale live, DVD-uri, cea mai recenta aparitie discografica fiind “New Religion” (2007).

Celebrul chitarist Ross The Boss a fondat in 1980 Manowar, alaturi de Joey DeMaio. Timp de 8 ani, Ross The Boss a sustinut numeroase turnee si a lansat 6 albume de studio alaturi de Manowar. Dupa despartirea de Manowar, Ross The Boss s-a implicat in mai multe proiecte, colaborand de-a lungul timpului cu The Dictators (prima lui trupa), Albert Bouchard, JP Patterson si The Thunderbolts, The RTB Band (noua lui trupa), iar in 2005 a urcat pe scena Earthshaker Festival pentru un concert alaturi de fostii sai colegi din Manowar.

Biletele pentru B’ESTFEST AFTERSHOCK costa 75 de lei in pre-sale, respectiv 90 lei in ziua evenimentului, la intrarea in spatiul de festival. Biletele de o zi (4, 5, sau 6 iulie ) sunt disponibile la pretul de 90 de lei in pre-sale, urmand ca in zilele de festival, la intrare, acestea sa coste 110 lei. Abonamentele pentru toate cele 3 zile de B’ESTFEST (4, 5 si 6 iulie) sunt in numar limitat si pot fi achizitionate la pretul de 240 de lei, tot de pe www.myticket.ro si din reteaua magazinelor Diverta.



MAI MULTE DESPRE Primal Fear
Posted by at 00:00 |  March 25, 2008  | 1 Comentarii  | 3871 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: PRIMAL FEAR si ROSS THE BOSS la B'ESTFEST

  • Asta e cea mai importanta zi din istoria concertelor din Romania. Priest, Primal si Ross in aceasi zi... fantastic !! Felicitari organizatorilor.

    1. Posted by InuYasha | 26 Martie 2008 10:30
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri